Balletschool 'Papillon'

Papillon in de jungle
za 1 jun '24 - zo 2 jun '24
za 1 jun '24
-
zo 2 jun '24

Elk jaar komt balletschool Papillon uit Monster naar WestlandTheater De Naald voor een wervelende eindshow, vol klassiek, modern, jazz, streetdance, hip hop, peuter- en kleuterdans. 


Papillon is een kleine maar gezellige balletschool waar de leerlingen centraal staan. En dat is te zien! Iedereen is van harte welkom.

 

Informatie in verband met de kaartverkoop:
Zorg dat u alvast een keer bent ingelogd zodat u uw gegevens bij de hand heeft. Kijk of deze nog kloppen en pas eventueel al voordat de kaartverkoop start uw gegevens aan.

Bestel via de website uw e-tickets. Deze kunt u zelf op elk gewenst moment thuis printen. U hoeft niet langer meer in de rij bij de balie te staan, maar u kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole. U kunt uw e-tickets vinden onder ‘Mijn agenda’ bij uw account (Mijn Theater).

Rolstoelplekken
Wilt u een rolstoelplek en begeleidersplek reserveren? Stuur dan tijdig een mailtje met uw naam- en adresgegevens en juiste shownummer naar reserveringen@westlandtheater.nl. 
Let op: we hebben een beperkt aantal rolstoelplekken ter beschikking.  

Babies en kleine kinderen
Iedere bezoeker van de bioscoop of het theater moet in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs, dus ook voor baby's en kinderen van onder de 2 jaar zal een ticket gekocht moeten worden. Dit vanwege het aantal bezoekers dat er maximaal in ons theater aanwezig mag zijn. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen een baby, schootkind, peuter, kleuter of volwassene.

Tot slot willen wij mededelen dat bij overlast voor andere bezoekers het risico voor de ouders is en hen verzocht kan worden de zaal te verlaten.

 

 

Bekijk onze thema's