Faciliteiten

Zalen
We beschikken over twee theaterzalen. De BICT Groep zaal heeft een capaciteit van 430 personen en de Rabo zaal heeft 107 stoelen. In de Rabo zaal kan de tribune ook nog ingeschoven worden om een geheel vlakke vloer te krijgen.

In onze foyer kunnen we 300 personen ontvangen. De foyer is ook los van de zalen te huren.

Technische ondersteuning
Wij beschikken over een professioneel, vakbekwaam en gedreven technisch team dat klaarstaat voor uw voorstelling of film. Onze zalen zijn uitgerust met professionele audio- en belichtingsapparatuur. We kunnen elke gewenste sfeer creëren. We bespreken voorafgaand aan het evenement de technische wensen door.


Catering

We hebben een uitstekend horecateam in huis dat de drankjes en hapjes verzorgd voor je evenement. Daarnaast hebben we contact met verschillende cateringbedrijven dat de gewenste hapjes kan leveren. We bespreken voorafgaand het evenement de wensen door betreft de catering.

Ticketverkoop
Als je een openbare voorstelling wilt vertonen, is het mogelijk om door ons de ticketverkoop te laten doen. Het is mogelijk om het als huurder ook zelf te doen, maar wij nemen het graag voor je uit handen.