AVG Privacystatement

U kunt deze website bezoeken zonder mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie nodig hebben, bijvoorbeeld om met u te corresponderen rondom uw bezoek aan het theater, als u een reservering wilt maken plaatsen danwel als u een ticket wilt kopen.

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Daarnaast kunt u op ieder gewenst moment uw persoonsgegevens uit onze bestanden verwijderen door op uw eigen account in te loggen op deze website.
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website en in ons ticketsysteem. Wij maken gebruik van deze en andere gegevens om u en onze andere bezoekers een betere dienstverlening, marketing, een gepersonaliseerde ervaring en ondersteuning te bieden. WestlandTheater De Naald gebruikt deze informatie om de werking van de website en het aanbod te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd.

Indien er een overeenkomst met u tot stand komt bewaart WestlandTheater De Naald uw persoonsgegevens vijf jaar. Hierna worden uw gegevens automatisch geanonimiseerd door het systeem.