INFORMATIE TICKETVERKOOP 2024-2025

Het nieuwe theaterseizoen van De Naald is in aantocht! Op woensdag 15 mei presenteren wij vol trots het nieuwe theaterprogramma 2024-2025 tijdens onze presentatieavond en op dinsdag 21 mei 10:00 uur start de verkoop.

Er staat weer een boordevol theaterseizoen op jullie te wachten. Veel cabaret, muziek zowel tributebands als orginele muzikanten, nieuwe talenten en ouwe vandagen, toneel en dans, voor jong en oud. Er is dit seizoen echt voor ieder wat wils! Met elkaar genieten, met elkaar iets beleven en dat met elkaar delen maakt iedere avond in De Naald uniek. Komend seizoen zit barstenvol zulke unieke middagen en avonden. 

De ticketverkoop is ook dit jaar zonder voorinschrijving. De ticketverkoop voor alle voorstellingen start op dinsdag 21 mei 10:00 uur via onze website www.westlandtheater.nl. Vanaf 12:00 uur opent onze balie en kan je hier je tickets ook bestellen maar de voorkeur gaat echt uit om dit online te doen! Dit is sneller en gemakkelijker voor zowel jou als De Naald. 

In de week van 14 mei ontvang je de brochure digitaal via de mail als je afgelopen drie jaar minimaal één keer bij ons hebt gereserveerd voor een theatervoorstelling. Indien je via de site hebt aangegeven dat je de brochure thuis wenst te ontvangen, wordt onze nieuwe theaterbrochure thuisbezorgd in de week van 14 tot en met 17 mei. De brochure is ook vanaf 16 mei gratis af te halen bij o.a. De Naald, de Westlandse bibliotheken en diverse horecagelegenheden in Naaldwijk. Vanaf 15 mei 09:00 uur staat het nieuwe programma ook online op onze website!

Maak je verlanglijstje
Zoals elk seizoen verwachten we voor een aantal (populaire) voorstellingen veel belangstelling. Maak daarom vroegtijdig je keuzes en zorg dat je er dinsdag 21 mei klaar voor bent.

Een handige tool hiervoor zijn de hartjes die bij de voorstellingen staan. Op elke pagina van een voorstelling, staat een hartje. Als je een account hebt en bent ingelogd en op het hartje klikt, komen deze voorstellingen automatisch bij jouw verlanglijstje te staan. Als de ticketverkoop dan begint, heb je het overzicht van je favoriete voorstellingen al klaar staan.

Rolstoelplaatsen reserveren
Indien je rolstoelplekken wilt reserveren, kan je dit mailen naar reserveringen@westlandtheater.nll. Per voorstelling zijn er enkele rolstoelplekken gereserveerd. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en toegewezen. 

Zorg dat je goed voorbereid bent!
Een goede voorbereiding is het halve werk. Een handige checklist:

  • Heb je nog geen account? Maak dan alvast een account aan, zodat je online kunt voorinschrijven.
  • Neem alvast een kijkje op de website zodat je straks weet waar je kunt inloggen en bestellen.
  • Weet je het e-mailadres nog waarmee je bij ons een account hebt? Check of je hier goed mee kan inloggen. Controleer alvast of je naam- en adresgegevens en e-mailadres nog juist zijn.
  • Controleer of je de juiste internetbrowser gebruikt. Internet Explorer is verouderd waardoor er problemen kunnen optreden. Wij adviseren om Google Chrome te gebruiken. 
  • Gebruik je digitale tegoed om je tickets mee te voldoen!

Op naar een mooi nieuw theaterseizoen waarin we je hopelijk weer mogen verwelkomen. Laat de voorpret alvast beginnen!