Samenwerking

Partner worden van De Naald
Dankzij de steun van partners kan De Naald een waardevolle ontmoetingsplek blijven voor jong en oud. Waar grote namen als Harrie Jekkers, Guido Weijers, Lenette van Dongen, Richard Groenendijk, Tineke Schouten, Daniël Arends, Yentl & De Boer en vele anderen graag blijven terugkomen. Waar nieuw, onbekend talent zich kan blijven ontwikkelen en waar alle culturele gezelschappen uit Westland boven zichzelf kunnen uitstijgen op ons podium. Daar zijn we trots op. Want een levendig, bruisend cultureel klimaat maakt het wonen en leven in Westland nóg een stukje mooier.

Door je bedrijfsnaam aan De Naald te verbinden, kan ook de komende jaren de Westlander na een dag hard werken, ontspannen en genieten van al het moois dat wij gezamenlijk aanbieden. Partner worden van De Naald betekent dat je permanent in beeld bent bij onze ruim honderdduizend bezoekers. Wij gaan graag met jou persoonlijk in gesprek om de mogelijkheden voor een samenwerking op maat te bekijken.

Geïnteresseerd? Neem om de mogelijkheden te bespreken contact op met Lizzy van der Hoeven (PR & Marketing) via lizzyvanderhoeven@westlandtheater.nl

Onze partners in cultuur:

Culturele samenwerkingen
In samenwerking met diverse Westlandse verenigingen, gezelschappen en initiatiefnemers, organiseert De Naald uiteenlopende evenementen en voorstellingen.

Enkele culturele samenwerkingen zijn de concertreeks Oude Kerk Klassiek, de Westlandse talentenjacht Spotlight, het culturele evenement Podium Westland en de jaarlijkse Herdenkingsvoorstelling.

Stichting Vier het Leven
Geniet je ook altijd zo van een middag of avond uit in De Naald? Bent u echter zelf niet meer in de gelegenheid of kent u wellicht iemand voor wie het minder gemakkelijk zelf te ondernemen is? Neem dan contact op met Stichting Vier het Leven. Zij organiseren culturele activiteiten voor ouderen onder het motto ‘samen uit, samen genieten’.



Als WestlandTheater De Naald hebben wij een fijne samenwerking met deze goede doelen organisatie. Voor meer informatie over Vier het Leven belt u met hun landelijke reserveringsnummer 035 524 51 56 of kijkt u op www.4hetleven.nl. Samen met Vier het Leven hopen wij veel ouderen weer te laten genieten van nieuwe belevenissen.

Stichting Bio
Ieder kind heeft het recht om voluit te leven. Maar niet ieder kind heeft de mogelijkheid dit zonder beperking te doen. Stichting Bio Kinderrevalidatie streeft ernaar om de beperking van kinderen met een handicap zo onbelangrijk mogelijk te maken. Stichting Bio biedt kinderen met een complexe handicap een veilige en geborgen omgeving waarin zij even onbeperkt kunnen genieten.

Bio Vakantieoord
In het Bio Vakantieoord kunnen gezinnen die dagelijks leven met een kind met een complexe handicap een moment van rust vinden en kunnen alle kinderen gewoon even kind zijn. De Manege in ‘t BioBos biedt kinderen met een handicap de mogelijkheid om paard te rijden. Dankzij de special opgeleide instructeurs en de vele hulpmiddelen is het in de Bio Manege ook voor ernstig gehandicapten mogelijk de ontspannende en therapeutische werking van het paardrijden te ervaren. In het Bio Vakantieoord is een onderzoeksafdeling ingericht in samenwerking met het UMC Utrecht. In deze afdeling wordt onder andere onderzoek gedaan naar nieuwe behandelmethodes voor het herstel van hersenfuncties bij kinderen met een hersenbeschadiging. 

Uw steun

WestlandTheater De Naald is zeer te spreken over dit initiatief en wil de stichting Bio graag steunen. Voor meer informatie en om te doneren klikt u hier voor de website van de stichting Bio.