Groepen


De Naald heeft het gehele seizoen een mooi theater- en filmaanbod. Het beste begin van een fijn samenzijn met bijvoorbeeld collega's, relaties of familieleden. Wellicht sluit een voorstelling perfect aan bij een vakgebied of een gedeelde interesse, hebben jullie iets te vieren of gewoon even ontsnappen aan de werkelijkheid? 

Met een groep naar De Naald
Theater geeft inspiratie, werpt een nieuwe blik op het leven en brengt mensen samen. Wil je met je collega's, relaties of familieleden samenkomen? Wij bieden speciaal voor groepen vanaf 15 personen (minder is bespreekbaar) een mooi arrangement. Dit kan voor een theatervoorstelling maar ook voor een film. 

Wij hebben alvast een aantal voorstellingen voor je uitgekozen. Kies je hiervoor? Neem dan snel contact met ons op via verhuur@westlandtheater.nl. Alle voorstellingen zijn inclusief garderobe en pauzedrankje. Je kan ook kiezen voor een film. Bekijk hiervoor onze filmagenda en neem contact op.

Wij hebben alvast een paar theatervoorstellingen voor je uitgekozen: 
Andere voorstellingen zijn op aanvraag mogelijk.

van 2


Maak je avond compleet
Kies voor een fijn ontvangst met koffie of thee met zoetigheden. Of pak het meteen feestelijk aan en ga voor een glas bubbels met een klein hapje. Praten jullie liever na afloop van de voorstelling even met elkaar na? Dat kan! Geniet met jullie gezelschep van een gezellige borrel in een afgezet gedeelte van onze foyer of in de lounge. Onder het genot van een drankenarrangement en een bittergarnituur. Prijzen zijn op aanvraag. 

Let op: we hebben voor elke voorstelling beperkt plek, dus wacht niet te lang.