Theater- en filmmenu's

WestlandTheater De Naald is gevestigd in het centrum van Naaldwijk, nabij diverse leuke eetgelegenheden die je middag of avond uit compleet maken. Denk aan het gezellige Wilhelminaplein waar o.a. Brasserie Mirell, restaurant BIJ5 en Fratelli gevestigd zijn. Of om de hoek Smoke Style BBQ en La Cubanita en een stukje verder kan je restaurant Chez Léon vinden. 

Sommige restaurants bieden tevens een speciaal film- of theaterarrangement aan. Lees hieronder meer over de mogelijkheden! 

Voordeling happen bij Grand Café-Restaurant Bij5Vanaf oktober 2024 krijg je op dinsdag en woensdag  op vertoon van het ticket van de theatervoorstelling van die avond maar liefst 10% korting op je driegangenmenu.

Reserveer hier en vermeld bij de reservering dat je dezelfde avond een bezoek brengt aan De Naald. Om optimaal te genieten van het diner raden wij je aan om tussen 17.30 en 18.00 uur aanwezig te zijn bij BIJ5. Indien je later arriveert kan er niet gegarandeerd worden dat je op tijd bent voor de voorstelling. Eet smakelijk!
 


TOP lunch bij Fratelli € 15,00 p.p.

I.s.m. Fratelli Naaldwijk bieden wij voorafgaand aan de TOP film op dinsdagmiddag een TOP lunch aan: voor € 15,00 geniet je van een heerlijke lunchplank met een drankje naar keuze. 

Op vertoon van je filmticket of reserveringsbevestiging voor de tweewekelijkse TOP film, serveert Fratelli Naaldwijk een heerlijke lunch. Vooraf reserveren onder vermelding van TOP lunch is gewenst. Wij adviseren je om, om 12:00 uur aanwezig te zijn bij Fratelli. De film in De Naald start stipt 14:00 uur. 

Klik hier om te reserveren bij Fratelli Naaldwijk. 

 

Theatermenu op woensdag, donderdag en vrijdag bij SmokeStyle BBQ Restaurant

Elke woensdag, donderdag en vrijdagavond biedt Smoke Style BBQ restaurant een speciaal theatermenu aan. Op vertoon van je theaterticket krijg je een heerlijk driegangen-menu voor slechts € 29,75.

Reserveer hier en vermeld bij de reservering dat je dezelfde avond een bezoek brengt aan De Naald. Om optimaal te genieten van het diner raden wij je aan om tussen 17.30 en 18.00 uur aanwezig te zijn bij Smoke Style. Indien je later arriveert kan er niet gegarandeerd worden dat je op tijd bent voor de voorstelling. Eet smakelijk!


Filmarrangement bij Brasserie Mirell

Een aantal keer per jaar bieden wij samen met Brasserie Mirell een diner-en filmarrangement aan. Een complete avond uit met een driegangendiner en daarna uitbuiken in de bioscoop.

Houd onze website en socials in de gaten voor de exacte data. Het gehele arrangement (diner + filmticket) is via onze website te resereveren.