Huren

WestlandTheater De Naald is al jaren zeer geliefd als locatie bij vele organisaties. Culturele amateurverenigingen en commerciële partijen uit de regio weten ons al sinds jaar en dag te vinden. We bieden deze culturele gezelschappen een podium en bewijzen bij commerciële partijen steeds weer dat zakelijk en sfeer samen gaat.

Je kunt (een deel van) De Naald afhuren voor voorstellingen van je eigen gezelschap, besloten voorstellingen, besloten films, bedrijfsrecepties, seminars of overige evenementen. Let op, de zalen zijn vaak een jaar van tevoren al volgeboekt. Dus wees ruim op tijd met je aanvraag. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Binnen kijken bij De Naald
Bekijk alvast de binnenkant van De Naald bij deze virtuele tour. Bekijk de pagina ‘Faciliteiten’ voor meer details over de capaciteiten.

Word je enthousiast over de zalen? Neem contact met ons op voor een kopje koffie, live in het theater!

Contact en aanvragen
Interesse in het huren van onze faciliteiten? Neem contact op met Tamara Hofland. Je kan een e-mail sturen naar verhuur@westlandtheater.nl of bellen naar 0174-636909.

Wil je wel met je organisatie samenkomen in De Naald, maar is er niet de mogelijkheid om een hele zaal af te huren voor een besloten film of voorstelling? Kijk dan op onze pagina 'Groepen' voor andere mogelijkheden.