Contact

OPENINGSTIJDEN BALIE

Onze reguliere openingstijden zijn:
* Dinsdag tot en met zondag van 12:00-16:00 uur
* Drie kwartier voor aanvang van een film of theatervoorstelling

In vakanties kunnen afwijkende openingstijden zijn.

1e Paasdag, Koningsdag, 1e Pinksterdag, 1e Kerstdag zijn we gesloten   

 Pinnen? Ja graag!Algemene contactgegevens

WestlandTheater De Naald
Stokdijkkade 3
2671 GW Naaldwijk

Ticketverkoop en vragen over gekochte tickets
0174 - 63 69 00 
reserveringen@westlandtheater.nl (voor alle vragen omtrent ticketverkoop)

Kantoor

0174 - 63 69 09 (kantoor, géén ticketverkoop)
info@westlandtheater.nl

Techniek
0174 - 636908
td@westlandtheater.nl

Social Media

 TheaterDeNaald

westlandtheater.de.naald

 westlandtheaterdenaald

 WestlandTheater De Naald

  WestlandTheater De Naald

 

 

Bereikbaarheid    

Adres
WestlandTheater De Naald
Stokdijkkade 3
2671 GW Naaldwijk

De Naald is gelegen in het centrum van Naaldwijk. Via de plattegrond van Google maps of 9292ov kunt u eenvoudig je route bepalen. WestlandTheater De Naald is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets, de auto en te voet.

Vanuit de richting Amsterdam, Den Haag, Utrecht (A4)
Neem op de A4 afslag 12 richting Naaldwijk, rij 2 km rechtdoor en bij het eerstvolgende grote kruispunt slaat u linksaf de Veilingroute (N222) op, sla na ongeveer 5km -aan het einde van Veilingroute- bij de stoplichten linksaf de Middelbroekweg op, Na 1 km kom je weer stoplichten tegen hier rijd je rechtdoor. Na 350 meter rechtsaf de Pijle Tuinenweg op. Na 600 meter linksaf de Stokdijkkade op, aan het einde van de weg kom je bij een T-splitsing, hier sla je rechtsaf de Verdilaan op. Na 75 meter sla je linksaf het Raoul Wallenbergplein op. Je bent nu gearriveerd aan de achterkant van WestlandTheater De Naald. Je kunt hier de auto parkeren. De entree van het theater is aan de andere kant van het gebouw.

Vanuit de richting Kijkduin, Loosduinen
Volg de Nieuwe Weg (N213) en rijd voorbij Poeldijk, bij de rotonde rijd je rechtdoor en bij de eerstvolgende stoplichten sla je rechtsaf de Dijkweg op. Je passeert weer een rotonde, hier ga je rechtdoor. Je rijdt nu op de Verspycklaan. Bij de volgende rotonde sla je linksaf de Verdilaan op, na 300 meter sla je rechtsaf het Raoul Wallenbergplein op. Je bent nu aan de achterkant van WestlandTheater De Naald gearriveerd. Je kunt hier de auto parkeren. De entree van het theater is aan de andere kant van het gebouw.

Vanuit de richting Delft
Volg de N223 langs De Lier richting Naaldwijk, bij kruispunt Westerlee sla je rechtaf de Burgemeester Elsenweg (N213) op. Na 2 km op het eerstvolgende grote kruispunt linksaf de Middelbroekweg op, na 350 meter rechtsaf de Pijle Tuinenweg op. Na 600 meter linksaf de Stokdijkkade op. Aan het einde van de weg kom je bij een T-splitsing, hier sla je rechtsaf de Verdilaan op. Na 75 meter sla je linksaf het Raoul Wallenbergplein op. Je bent nu aan de achterkant van WestlandTheater De Naald gearriveerd. Je kunt hier de auto parkeren. De entree van het theater is aan de andere kant van het gebouw.

Contactformulier

Het e-mailadres is niet correct