Dance Innovation

Power
za 22 jun '24
za 22 jun '24

Een spectaculaire show vol energie, kracht en inspiratie. Oftewel POWER!

Een spectaculaire show vol energie, kracht en inspiratie. Oftewel POWER!
Ook dit jaar zijn de leerlingen van Dansstudio Dance Innovation uit De Lier én ’s-Gravenzande weer te bewonderen op het podium van De Naald. Verschillende dansstijlen en muziek genre’s zullen elkaar afwisselen ondersteund door een dynamische verhaallijn waarin we met een mooi gezelschap een voorstelling willen neerzetten die jong en oud zal enthousiasmeren! 

Rolstoelplekken
Wilt u een rolstoelplek en begeleidersplek reserveren? Stuur dan tijdig een mailtje met uw naam- en adresgegevens en juiste shownummer naar reserveringen@westlandtheater.nl. 
Let op: we hebben een beperkt aantal rolstoelplekken ter beschikking.  

Babies en kleine kinderen
Iedere bezoeker van de bioscoop of het theater moet in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs, dus ook voor baby's en kinderen van onder de 2 jaar zal een ticket gekocht moeten worden. Dit vanwege het aantal bezoekers dat er maximaal in ons theater aanwezig mag zijn. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen een baby, schootkind, peuter, kleuter of volwassene.

Tot slot willen wij mededelen dat bij overlast voor andere bezoekers het risico voor de ouders is en hen verzocht kan worden de zaal te verlaten.