The Fall Guy

wo 29 mei '24
 • Let op met kinderen tot 12 jaar
 • Geweld
 • Drugs- en/of alcoholmisbruik
€ 8,75
wo 29 mei '24

Hij is een stuntman en net als ieder ander in de stuntwereld blazen ze hem op, schieten ze hem neer, laten ze hem crashen, smijten ze hem door ramen heen en laten ze hem van de hoogste constructies vallen. En dat allemaal voor ons vermaak. Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière heeft gekost, moet de onbezongen held een vermiste filmster opsporen, een samenzwering onthullen en zijn grote liefde zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen. Dat kan bijna niet goed gaan.

Oud-stuntman David Leitch, regisseur van de blockbusters Bullet Train, Deadpool 2, Atomic Blonde en Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw en producent van John Wick, Nobody en Violent Night, presenteert met The Fall Guy zijn meest persoonlijke film tot nu toe. Deze hilarische en spectaculaire actiethriller met een echte sterrencast is een ode aan actiefilms en de hardwerkende, ondergewaardeerde mensen die ze mogelijk maken.

Colt Seavers, gespeeld door de voor een Oscar® genomineerde Ryan Gosling (Barbie, La La Land, Drive), is een door de wol geverfde stuntman die een jaar geleden om fysieke en mentale redenen uit het wereldje is gestapt. Maar hij zal toch weer in actie moeten komen als de ster van een grote Hollywood-productie vermist wordt, een film die bovendien geregisseerd wordt door zijn ex Jody Moreno, gespeeld door Golden Globe-winnaar Emily Blunt (Oppenheimer, A Quiet Place-films, Sicario). Terwijl de meedogenloze producent (Emmy-winnaar Hannah Waddingham; Ted Lasso) de vermissing van hoofdrolspeler Tom Ryder (Golden Globe-winnaar Aaron Taylor-Johnson; Bullet Train) voor de studio en de pers geheim probeert te houden, voert Colt de meest waanzinnige stunts uit om Jody weer voor zich te winnen – wat nog niet bepaald wil lukken. Maar de verdwijning van de filmster wordt steeds mysterieuzer en Colt raakt verstrikt in een duister, misdadig intrige, waardoor hij het grootste gevaar uit zijn stuntcarrière zal moeten trotseren.

The Fall Guy is geïnspireerd op de gelijknamige tv-serie uit de jaren 80. Winston Duke (Black Panther-franchise) en de voor een Oscar® genomineerde Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once) zijn ook in de film te zien.

 

Boek het The Fall Guy-arrangement!
In samenwerking met Bij5 bieden wij een aantal dagen een leuk arrangement aan bij deze film: voor € 33,00 p.p. geniet je eerst van een driegangendiner bij Bij5 op loopafstand van De Naald. Om vervolgens neer te ploffen in onze bioscoop bij de feelgoodfilm The Fall Guy. Let op dit arrangement is alleen via de website van www.westlandtheater.nl te boeken!

Dit arrangement is geldig op een beperkt aantal dagen en is eenvoudig te reserveren via onze website of de balie. Je wordt tussen 17.00 en 17.30 uur verwacht bij Bij5 om op tijd te zijn voor de film. 

Deze actie is geldig op onderstaande data. Regelmatig worden deze aangevuld. Vol = Vol! Speciale (dieet)wensen graag vooraf doorgeven aan Bij5.

Beschikbare data 

 • dinsdag 14 mei (bel balie: 0174 636900)
 • donderdag 16 mei
 • vrijdag 17 mei
 • woensdag 22 mei
 • donderdag 23 mei
The Fall Guy
Regie
David Leitch
Cast
Ryan Gosling, Emily Blunt
Speelduur
126 min
Jaar
2024
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
 • Let op met kinderen tot 12 jaar
 • Geweld
 • Drugs- en/of alcoholmisbruik