Golden Earring Tribute Band

The Naked Truth
vr 21 mrt '25 20:15
vr 21 mrt '25
20:15

The Naked Truth trakteert het publiek op een geweldige live show met de bekende Golden Earring hits en neemt je mee op een muzikale reis door de tijd.

In de jaren negentig lanceerde MTV met sensationeel succes de “MTV Unplugged” sessies.
Op 9 september 1992 gaf Golden Earring met een akoestisch concert in Grand Café De Kroon in Amsterdam het Nederlandse antwoord.

Tijdens dit unieke unplugged optreden speelde de Earring klassiekers als Back Home, Another 45 Miles, Radar Love, Twilight Zone, When The Lady Smiles, Going To Run en vele andere hits. De live sessie werd opgenomen en het eerste unplugged album van de Earring “The Naked Truth” was een feit. 

Eind 2018 richten Roland en Robbert Paul de band The Naked Truth op. Wat begon als een akoestisch uitstapje is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige theater- en festivalshow en een unplugged eerbetoon aan de beste rockband van Nederland.

The Naked Truth bestaat uit 4 doorgewinterde muzikanten die hun sporen in het (internationale) popcircuit ruimschoots hebben verdiend. Met zanger gitarist Roland Brons, lead gitarist Robbert Paul Verkade, aangevuld met de ervaren ritme tandem Robert Jan Kimmijser op drums en Johan Maring bas, staat de band als een huis. De liefde voor de Nederlandse pop- en rockscene loopt bij de band als een rode draad door hun leven en bracht de heren bij elkaar in hun passie voor muziek en live performance.