Bliep, bliep [5 t/m 9 jaar]

Dender Cartoontheater
zo 26 mei '24 10:30
zo 26 mei '24
10:30
  • zo 26 mei '24
    10:30
    Rabo zaal

Met veel fysieke humor, live tekeningen en live muziek komt een indringend verhaal over een man en zijn robot tot leven. TG Dender maakt cartoontheater: alsof er een stripverhaal voor je ogen tot leven komt.

Een robot die alles voor je doet. Voordat je zelf weet wat je wilt, weet de robot het al. Het kruiswoordraadsel is al ingevuld voor je eraan begonnen bent. Je moeder heeft al een bloemetje voor je er zelf aan dacht. Je schoenen zijn al gestrikt, je haren gekamd, je tanden gepoetst, kamer opgeruimd, was gedaan… Tijd om ‘m even uit te zetten, maar waar is de stopknop?

Met veel fysieke humor, live tekeningen en live muziek komt een indringend verhaal tot leven over een man en zijn robot. Wat als sprookje begint, eindigt in een verbeten machtsstrijd tussen mens en techniek. Met deze cartoontheatervoorstelling schetst theatergroep Dender een griezelig toekomstbeeld.

Met een stapel wit papier en een paar zwarte stiften creëert Dender een eigen visuele wereld: attributen en decorstukken worden ter plekke vliegensvlug getekend. Met live muziek- en geluidseffecten vormt het beeldende verhaal een denderend geheel.

Deze voorstelling is onderdeel van KinderKwartet.