Superkrachten voor je hoofd

zo 7 jul '24 13:30
zo 7 jul '24
13:30

Lev, een onzekere jongen, heeft een saai leven met irritante ouders van wie hij niets mag. Maar alles verandert als zijn stoere rare oma op de stoep staat en hem meesleept op een ongekend avontuur om zijn eigen 'superkrachten' te ontdekken. 
 

De film Superkrachten voor je hoofd combineert grootse avonturen met belangrijke thema’s op het gebied van mentale weerbaarheid (onder meer faalangst, zelfvertrouwen en positieve gedachten) en biedt een inspirerend verhaal over moed, acceptatie en geloof in jezelf. Lev leert dankzij zijn onverschrokken oma en de obstakels die ze samen trotseren om zijn eigen gebreken te omarmen. Hij ontdekt dat ware superkracht niet ligt in het kunnen vliegen, laserogen of het beheersen van objecten, maar in de superkrachten van zijn hoofd.

Deze film is het regiedebuut van influencer Dylan Haegens!

SUPER FILMDAG OP 7 JULI
Op zondag 7 juli hebben wij een bomvolle filmdag met de leukste films voor de gehele familie. In de foyer kan je leuke activiteiten doen zoals knutselen, schminken, boekjes lezen, lekker snacken en zelf limonade tappen aan onze limobar.

Superkrachten voor je hoofd
Regie
Dylan Haegens
Cast
Finn Vogels, Elise Schaap, Bas Hoeflaak, Dylan Haegens, Jeroen Spitzenberger, Joke Tjalsma, Willie Wartaal, Marit Haegens-Brugman
Speelduur
62 min
Jaar
2024
Land
Nederland
Taal
Nederlands