Kern Koppen

Kamikaze copiloot
wo 7 mei '25 20:15
wo 7 mei '25
20:15

Gouden Krekel winnaar Guus van der Steen en zijn gezelschap KERN KOPPEN zijn terug met een nieuw stuk: KAMIKAZE COPILOOT. 

Met een Van Dale Spoken award en enkele BUMA awards op zak heeft Guus zijn strepen als tekstdichter al ruimschoots verdiend. Tijdens de nieuwe voorstelling stort hij zich op het gelaagde landschap van onze tijdsgeest. De filosofieën rollen rijmend van de tong terwijl hij ons meeneemt in zijn diepteonderzoek. Hoe gaat het met de mens? Wat sluimert er onderhuids? Valt er nog wat te dromen? De juiste vragen zijn minstens zo belangrijk als de antwoorden.

Stoffige beats met vervormde samples van Paya Arsenovic en Frank van der Steen zijn zo eigenzinnig als de spottende humor van Guus - de show geeft spoken word een nieuwe dimensie en etaleert een geheel eigen combinatie van poëtisch verpakte anekdotes, schurende raps en dichtende analyses. Het spektakel wordt gecomplimenteerd door de visuele uitingen van gerenomeerd kunstenaar Jamel Armand, die los is gegaan op het decor en de kostuums.

Fasten your seatbelts. Of… waarom zou je?

Voordelig happen bij BIJ5
Bij deze voorstelling krijg je op vertoon van het kaartje van de theatervoorstelling van die avond maar liefst 10% korting op je driegangenmenu. Reserveer hier en vermeld bij de reservering dat je een bezoek brengt aan deze voorstelling. Eet smakelijk!