René Mioch

Onder Sterren
wo 15 jan '25 20:15
wo 15 jan '25
20:15

René Mioch – Mr. Film – komt met zijn theaterprogramma ‘Onder Sterren’ naar je toe. Een avond vol entertainment, heerlijke anekdotes, filmpjes en een kijkje in de levens van de sterren waar Mioch als geen ander, met het nodige gevoel voor humor, over kan vertellen. 

Dit programma bevat unieke filmfragmenten van ontmoetingen met de grootste sterren uit de filmwereld. Maar bovenal gaat het om de verhalen. Van Juliette Binoche, Robert de Niro en Timothee Chalamet tot Quentin Tarantino, Dustin Hoffman en Jennifer Lawrence: Mioch weet hun wereld tot leven te wekken.  

Ben je toe aan een avond onvervalste Hollywoodmagie, tranen van het lachen en ijzersterke verhalen, dan is ‘Onder Sterren’ dé show. Er is een hoofdrol voor het persoonlijke archief dat ontstaan is door 40 jaar praten met makers in de filmindustrie. Maar iedere avond is anders omdat Mioch de persoonlijke voorkeuren van het publiek graag mee neemt in zijn verhaal. 

Je voelt zich ook even ‘Onder Sterren’.

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Human Interest.

Voordelig happen bij BIJ5
Bij deze voorstelling krijg je op vertoon van het kaartje van de theatervoorstelling van die avond maar liefst 10% korting op je driegangenmenu. Reserveer hier en vermeld bij de reservering dat je een bezoek brengt aan deze voorstelling. Eet smakelijk!