Kate Bush Tribute Band

The Kate Bush Story
za 14 dec '24 20:15
za 14 dec '24
20:15

De prachtige muzikale verhalen van Kate Bush verdienen een podium. Dit is hét moment om deze muziek opnieuw live te vertolken en het verhaal te vertellen van deze bijzondere zangeres. Kate! brengt dit jaar een unieke theaterbeleving ‘The Kate Bush Story’.  

Laat u in deze sprankelende en intieme theatershow meenemen in het verhaal over het leven van Kate. Natuurlijk ontbreken de evergreens zoals ‘Wuthering Heights’ en ‘Running Up That Hill’ niet! Daarnaast komen er ook minder bekende pareltjes aan bod. Zangeres Suzanne Sanders vertolkt de muziek van Kate Bush en zet deze bijzondere muziek samen met haar fantastische live band terug in de spotlight. Wij nemen je mee op een muzikale reis, terug naar de jaren 70. Ergens in Engeland zit een meisje achter een piano, onbewust wat er komen gaat. 

Één ding is zeker: Kate! weet mensen te raken.  

Over Kate Bush
Wie schuilt er achter het introverte meisje Catherine Bush? Die ooit achter een piano haar eerste nummer schreef?  Wereldberoemd met haar hoge loepzuivere stem en bijzondere authentieke theatrale persoonlijkheid: de Britse zangeres Kate Bush. Bekend geworden eind jaren 70 met het debuutalbum ‘The Kick Inside’. Kate schuwde tijdens haar carrière de pers en het podium en werd een enigma voor haar bewonderaars. Live was Kate voor het laatst te bewonderen in 2014 tijdens een reeks concerten in Londen waarbij zij binnen 15 minuten 22 shows uitverkocht.