Sam & Julia (3-5 jaar)

onderdeel van Prentenboekjesfestival 'Op pad in de stad'
zo 12 jan '25 10:30
zo 12 jan '25
10:30

Na het succes van de solovoorstelling Het Muizenhuis: Sam & Julia op reis, maakt Vanaf2 Producties de voorstelling Sam & Julia, waarin je meegenomen wordt in het dagelijkse leven van de twee muizen in Het Muizenhuis. 

In het Muizenhuis vind je alles wat je ook in de stad vindt; werkplaatsen, winkels, een fabriek en natuurlijk heel veel muizen! Sam en Julia ontmoeten rare snuiters en vrije vogels, snuffelen door hun eigen omgeving en ontdekken dat een avontuur in een klein hoekje zit! Deze muzikale voorstelling wordt geregisseerd door Mark Haayema, bekend van De Grote Haay. 

Prentenboekjesfestival Op pad in de stad
Wat valt er veel te zien in de stad! Auto’s, pleinen, stoplichten, grote gebouwen, maar als je nog wat beter kijkt: wat zie je dan? Is dat nou een deurtje naar een kabouterhuis? Zit daar soms een muizencafé onder dat putdeksel? 
 
Een wonderlijke beleefwereld voor kleuters en peuters: tijdens het festival zijn er twee voorstellingen te zien, aangevuld met de prachtige Prentenboekenstad waar naar hartenlust in kan worden gespeeld. Tijdens het festival kun je kijken naar Sam & Julia (3+), een nieuwe voorstelling over de bekende muizen van het Muizenhuis van Karina Schaapman. Of kom alles te weten over kabouters in de voorstelling Het Kabouterboek (2+), naar het gelijknamige prentenboek van Loes Riphagen.