Het Grote Sinterklaasfeest met Woezel & Pip

met Sinterklaas, Ramos, Puck, Sergio, Woezel & Pip, Ozosnel en vele Pieten.
zo 24 nov '24
zo 24 nov '24

met Woezel & Pip, Sinterklaas, Ramos, Sergio, Puck, Ozosnel en Buurvrouw Fien.

Na het grote succes van de afgelopen jaren keert Het Grote Sinterklaasfeest terug met een gloednieuwe show!

De Pieten Ramos, Puck, Sergio en natuurlijk de hoofdpiet maken er samen met de kinderen, ouders en grootouders één groot feest van.  Dans en zing mee met alle leuke en bekende Sinterklaas hits.

Dit jaar lijkt alles tip top geregeld voor de komst van de Sint, maar door een fout van de Pieten, ontstaat er een hele bijzondere situatie waardoor het Sinterklaasfeest in gevaar komt. Zelf Buurvrouw Fien komt helpen deze situatie te verhelpen. 
Lukt het de Pieten en Buurvrouw Fien om het feest en dus ook Pakjesavond te redden of is Het Sinterklaasfeest vanaf nu voorgoed verledentijd? 
 
Ondanks alle paniek, heeft Sinterklaas nog twee bijzondere gasten uitgenodigd. Dit jaar maken niemand minder dan het zingende paard Ozosnel en Woezel & Pip hun opwachting bij Het Grote Sinterklaasfeest. 
 
Na afloop van de show is er in de foyer van het theater een meet & greet met Sinterklaas, de Pieten, Woezel & Pip en het zingende paard Ozosnel. Bovendien ontvangen alle kinderen bij het verlaten van het theater een cadeautje. 
 
Wil jij verzekerd zijn van een fantastisch feest vol humor, spanning, muziek, dans en gezelligheid, koop dan vandaag nog jouw tickets. 

Bekijk onze thema's