AVG Privacystatement

Je kunt deze website bezoeken zonder mee te delen wie je bent of enige informatie over jezelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie nodig hebben, bijvoorbeeld om te corresponderen rondom je bezoek aan het theater, als je een reservering wilt maken of een ticket wilt kopen.

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Daarnaast kan je op ieder gewenst moment jouw persoonsgegevens uit onze bestanden verwijderen door op je eigen account in te loggen op deze website.
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website en in ons ticketsysteem. Wij maken gebruik van deze en andere gegevens om jou en onze andere bezoekers een betere dienstverlening, marketing, een gepersonaliseerde ervaring en ondersteuning te bieden. WestlandTheater De Naald gebruikt deze informatie om de werking van de website en het aanbod te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd.

Indien er een overeenkomst tot stand komt bewaart WestlandTheater De Naald jouw persoonsgegevens vijf jaar. Hierna worden je gegevens automatisch geanonimiseerd door het systeem.