Partnerschap De Naald en Rabobank verlengd

vr 31 mei '24

Wij hebben onze langdurige partnerschap met Rabobank Westland opnieuw bevestigd. Samen zetten wij ons in voor cultuur, sociale cohesie en gemeenschapszin in de regio én voor een nieuw theater. Rabobank is samen met BICT Groep de meest prominente partner binnen het theater als naamgever van de zalen.

Wij vinden elkaar nog altijd in het toegankelijk maken van cultuur voor de Westlandse gemeenschap en het ondersteunen van nieuw talent. Veel beginnende theatermakers maken hun eerste vlieguren in de klein zaal, al jarenlang bekend als de Rabo Zaal in De Naald. 

“Als coöperatieve bank ondersteunen wij de cultuursector.” zegt directeur coöperatieve Rabobank Maurice Dame. “We geloven sterk in de kracht van WestlandTheater De Naald. Met hun culturele invloed brengen zij Westland samen en verrijken zij de gemeente. Bij Rabobank blijven we deze sector een hart onder de riem steken.”

Directeur van De Naald Jeroen van de Wiel is nog altijd erg verheugd met de jarenlange steun van Rabobank Westland: “Toen wij bijna elf jaar geleden de samenwerking met Rabobank Westland aangingen, voelde dat voor De Naald als een goede en logische keuze. Het gevoel dat we toen hadden, is er nog steeds. Samen kunnen we blijven bouwen aan een bruisend cultureel klimaat in Westland, sociale cohesie en blijven wij het podium voor jong talent. Daarnaast zijn wij erg blij dat Rabobank ons ook wil steunen in de weg naar een nieuw theater.”