BICT Groep nieuwe hoofdsponsor

wo 8 mei '24

BICT Groep is vanaf seizoen 2024-2025 onze nieuwe hoofdsponsor en wordt daarmee, naast De Rabobank, één van de twee meest prominente partners binnen ons theater.

Net als De Naald heeft ook de BICT Groep maatschappelijke impact hoog in het vaandel staan en willen zij met deze samenwerking de verbinding met kunst en cultuur graag versterken. Wij hebben de handen ineengeslagen voor een samenwerking van drie seizoenen. De naam van de grote zaal is vanaf heden de ‘BICT Groep zaal’ en de naam van het ICT-bedrijf prijkt al groots op onze zaaldeuren.  
 
“Allereerst zijn wij Jumbo Foodmarkt Koornneef dankbaar voor de jarenlange samenwerking. We zijn erg trots en dankbaar dat BICT Groep dit stokje overneemt”, vertelt directeur van De Naald Jeroen van de Wiel. “We spreken bewust van een samenwerking, want het gaat erom wat we voor elkaar kunnen betekenen. Samen kunnen we nog meer impuls geven aan De Naald als ontmoetingsplaats en er onder andere voor zorgen dat we het podium blíjven voor Westland.” De sponsoring wordt gebruikt ten behoeve van onze theater- en filmprogrammering, maar ook voor het bekostigen van speciale evenementen en activiteiten voor de Westlandse kunst- en cultuurgezelschappen en cultuureducatie voor leerlingen van de Westlandse scholen. 
 
Bas Voermans, CEO van BICT Groep, onderstreept het belang van kunst en cultuur in de samenleving: "Kunst en cultuur zijn van onschatbare waarde, waarmee een belangrijke verbinding kan worden gecreëerd binnen onze samenleving." Met deze samenwerking zetten wij samen met BICT Groep een belangrijke stap in het versterken van de culturele identiteit in Westland.