Stagiair(e) PR & Marketing gezocht!

vr 1 mrt '24

Op zoek naar een uitdagende stageplek in een inspirerende omgeving? De Naald zoekt een enthousiaste meeloopstagiair(e) die vanaf september 2024 ondersteuning kan bieden aan de afdeling PR & Marketing. En zijn of haar tanden zet in leuke, diverse opdrachten en werkzaamheden!

Wie zoeken we?
Stagiair(e) 3e of 4e jaars MBO/HBO. Studierichting Mediamanagement / Communicatie / Media en Entertainment / Grafisch vormgeven. Vaardig in het schrijven van pakkende teksten en perfecte beheersing van de Nederlandse taal. Beheersing van Photoshop en creatief in het maken en ontwerpen van beelden. Bereid om veel te leren en kansen aan te grijpen, grenzen durven te verleggen en uitdagingen aan te gaan.

Wat verwachten we?
In deze functie assisteer je de afdeling PR & Marketing van WestlandTheater De Naald. De belangrijkste activiteiten tijdens de stageperiode hebben betrekking op de publiciteit van voorstellingen, films en andere activiteiten in WestlandTheater De Naald. Tevens lijkt het je leuk om voorstellingen en films in De Naald te bezoeken om op deze manier feeling te krijgen met de organisatie. 

Aanvang en duur stage:
september 2024 t/m februari 2025 (einddatum in overleg)
Als je negen maanden stage moet lopen, ben je ook van harte welkom om te solliciteren. 

Contact
Enthousiast geworden? Klaar om aan de slag te gaan? Neem contact op met Lizzy van der Hoeven, PR & Marketing WestlandTheater De Naald. Stuur je cv en motivatie voor 1 mei 2024 naar publiciteit@westlandtheater.nl.

Bekijk hier de volledige vacature