Blijf op de hoogte

Theaterbrochure
Jaarlijks geeft WestlandTheater De Naald haar theaterbrochure  uit. Hierin staat het complete theateraanbod van het betreffende theaterseizoen. De brochure verschijnt altijd in de maand mei en wordt gepresenteerd tijdens de Voorproeverij. 

Social Media
Voor interessante nieuwtjes, een kijkje voor en achter de schermen, leuke previewfilmpjes, voorstellingstips, acties en nog veel meer volg je ons op Instagram, Twitter en Facebook.

Nieuwsbrief

Voor zowel theater- als filmbezoekers wordt er een nieuwsbrief per e-mail verstuurd met actuele tips, recensies, weetjes en het laatste nieuws. De theaternieuwsbrief wordt wekelijks verzonden, de filmnieuwsbrief per twee weken. U kunt zich aan de rechter onderzijde van deze website aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wekelijkse publicaties
WestlandTheater De Naald heeft in het regionale weekbladen Het Hele Westland en Groot Westland een vaste pagina met voorbeschouwingen op de programmering van de komende week. Ook andere huis-aan-huis bladen in de regio en het Algemeen Dagblad/Haagse Courant Editie Westland besteden regelmatig aandacht aan de programmering van WestlandTheater De Naald.

Westlandse Omroep Stichting (WOS)
Iedere woensdag interviewt de WOS Kate van Elswijk (PR & Marketing) over voorstellingen en eventuele acties.