Kaartverkoop

WIJZIGINGEN IVM CORONAVIRUS
I.v.m. het coronavirus is er voorlopig uitsluitend online kaartverkoop via onze website www.westlandtheater.nl. Kaartverkoop aan de balie is niet mogelijk. Lees hier hoe u eenvoudig stap voor stap een account aanmaakt, waarmee u online kaarten kunt reserveren. 

Onze deuren zijn (beperkt) weer open voor bezoekers en onze balie is beperkt bereikbaar: uitsluitend drie kwartier voor aanvang van een film of voorstelling, zowel telefonisch als fysiek aan de balie. 

Kaartverkoop seizoen 20/21
Zaterdag 29 augustus om 10.00 uur start de verkoop van alle voorstellingen in de periode september t/m december 2020. De kaartverkoop gaat uitsluitend online via www.westlandtheater.nl. Indien u nog een digitaal tegoed heeft kunt u dat online inwisselen. Voor alle voorstellingen geldt, zolang de 1.5 meter maatregel van kracht is, dat er per voorstelling maximaal 110 kaarten beschikbaar zijn. Wees er dus op tijd bij, vol is vol. Sommige voorstellingen worden twee keer op een avond gespeeld, om meer bezoekers een plek te kunnen bieden.

Het eerste deel van het nieuwe programma verschijnt medio augustus op onze website. In het najaar volgt meer informatie over de tweede helft van het programma (januari - mei). Houd onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten voor berichtgeving hierover. Lees hier meer informatie.

Rolstoelplaatsen reserveren
Kaartverkoop voor de eerste helft van seizoen 20/21 start 29 augustus om 10.00 uur online. Indien u rolstoelplekken wilt reserveren, kunt u dit vanaf 29 augustus 10.00 uur mailen naar reserveringen@westlandtheater.nl.
Per voorstelling zijn er enkele rolstoelplekken gereserveerd. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en toegewezen. Let op: eerder mailen is niet mogelijk, alleen de aanvragen die vanaf 29 augustus 10.00 uur binnenkomen worden behandeld. 

Tips online reserveren
Als u een oud internetbrowser heeft, kan het zijn dat u een foutmelding bij het online reserveren krijgt. Uit veiligheidsoverwegingen ondersteunt ons online verkoopsysteem alleen recente versies van internetbrowsers.

Controleer via BROWSERCHECK of uw browser voldoet.

Voordeliger uit met e-tickets!
Bestel via de website uw e-tickets en bespaar op verzendkosten. Hierdoor bent u met e-tickets het goedkoopste uit. Profiteer tevens van het gemak van e-tickets. Deze kunt u zelf op elk gewenst moment thuis printen. U hoeft niet langer meer in de rij bij de balie te staan, maar u kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole. U kunt uw e-tickets vinden
onder 'Mijn agenda' bij uw account.

Let op: wij verzoeken u de e-tickets thuis te printen voor een snellere doorgang bij de kaartcontrole.

Bonnen verzilveren
Helaas is het niet mogelijk om online te betalen met een papieren theaterbon, tegoedbon, een MaDiWoDo-bon of een VVV Irischeque. Indien u in het bezit bent van één van deze bonnen dan kunt u deze op de dag van uw voorstelling verzilveren aan de balie van WestlandTheater De Naald op vertoon van uw tickets.

Let op: bij voorstellingen van derden waar WestlandTheater De Naald géén kaartverkoop voor doet, is de balie niet drie kwartier voor aanvang geopend.

Prijzen bioscoop

 2020       Online 
 (kortingsprijs)   
 Regulier 
 (balie / telefoon)   
 Ochtendfilm  € 6,25  € 7,00
 Middagfilm  € 7,00  € 7,75
 Avondfilm  € 8,25  € 9,00
 TOP film  € 7,25  € 7,75
 CJP korting
(ma / di / wo do)
 nvt  € 1,00
 Toeslag 3D film  € 1,50  € 1,50
 3D bril  € 1,00  € 1,00
 Specials  geldende prijs  geldende prijs


 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.