Kaartverkoop

  • Online kaartverkoop: www.westlandtheater.nl
  • Telefonische kaartverkoop: 0174-636900 (di t/m zo 12.00 - 16.00 uur en drie kwartier voor aanvang van een film- of theatervoorstelling)
  • Aan de balie gedurende de openingstijden


Tijdens de (basis)schoolvakanties en speciale evenementen is de balie soms moeilijk te bereiken in verband met drukte. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

Online kaartverkoop
Als u een oud internetbrowser heeft, kan het zijn dat u een foutmelding bij het online reserveren krijgt. Uit veiligheidsoverwegingen ondersteunt ons online verkoopsysteem alleen recente versies van internetbrowsers.

Controleer via BROWSERCHECK of uw browser voldoet.

Voordeliger uit met e-tickets!
Bestel via de website uw e-tickets en bespaar op verzendkosten. Hierdoor bent u met e-tickets het goedkoopste uit. Profiteer tevens van het gemak van e-tickets. Deze kunt u zelf op elk gewenst moment thuis printen. U hoeft niet langer meer in de rij bij de balie te staan, maar u kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole. U kunt uw e-tickets vinden
onder 'Mijn agenda' bij uw account.

Let op: wij verzoeken u de e-tickets thuis te printen voor een snellere doorgang bij de kaartcontrole.

Bonnen verzilveren
Helaas is het niet mogelijk om online te betalen met een papieren theaterbon, tegoedbon, een MaDiWoDo-bon of een VVV Irischeque. Indien u in het bezit bent van één van deze bonnen dan kunt u deze op de dag van uw voorstelling verzilveren aan de balie van WestlandTheater De Naald op vertoon van uw tickets.

Let op: bij voorstellingen van derden waar WestlandTheater De Naald géén kaartverkoop voor doet, is de balie niet drie kwartier voor aanvang geopend.

Prijzen bioscoop

 2019       Online 
 (kortingsprijs)   
 Regulier 
 (balie / telefoon)   
 Ochtendfilm  € 6,25  € 7,00
 Middagfilm  € 7,00  € 7,75
 Avondfilm  € 8,25  € 9,00
 TOP film  € 7,25  € 7,75
 CJP korting
(ma / di / wo do)
 nvt  € 1,00
 Toeslag 3D film  € 1,50  € 1,50
 3D bril  € 1,00  € 1,00
 Specials  geldende prijs  geldende prijs


 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.