Kaartverkoop

WIJZIGINGEN IVM CORONAVIRUS
Voor alle voorstellingen t/m december dit jaar zijn nu kaarten verkrijgbaar via www.westlandtheater.nl. Let op: voor alle voorstellingen geldt, zolang de 1.5 meter maatregel van kracht is, dat er per voorstelling maximaal 110 kaarten beschikbaar zijn. Er is geen placering (geen stoelkeuze), dit wordt op de avond zelf toegewezen. Wij verzoeken u zoveel mogelijk online te reserveren. Indien dit voor u onmogelijk is, kunt u tijdens de openingstijden telefonisch of fysiek terecht bij onze balie. Let op: pin only!

Lees hier meer over veelgestelde vragen over uw bezoek aan De Naald ten tijde van corona. 

Rolstoelplaatsen reserveren
Indien u rolstoelplekken wilt reserveren, kunt u mailen naar reserveringen@westlandtheater.nl.
Per voorstelling zijn er enkele rolstoelplekken gereserveerd. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en toegewezen. 

Tips online reserveren
Als u een oud internetbrowser heeft, kan het zijn dat u een foutmelding bij het online reserveren krijgt. Uit veiligheidsoverwegingen ondersteunt ons online verkoopsysteem alleen recente versies van internetbrowsers.

Controleer via BROWSERCHECK of uw browser voldoet.

Voordeliger uit met e-tickets!
Bestel via de website uw e-tickets en bespaar op verzendkosten. Hierdoor bent u met e-tickets het goedkoopste uit. Profiteer tevens van het gemak van e-tickets. Deze kunt u zelf op elk gewenst moment thuis printen. U hoeft niet langer meer in de rij bij de balie te staan, maar u kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole. U kunt uw e-tickets vinden onder 'Mijn agenda' bij uw account. E-tickets zijn ook vanaf een telefoon te scannen. 

Bonnen verzilveren
Helaas is het niet mogelijk om online te betalen met een papieren theaterbon, een MaDiWoDo-bon of een VVV Irischeque. Indien u in het bezit bent van één van deze bonnen dan kunt u dit van te voren aangeven via reserveringen@westlandtheater.nl. 

Let op: bij voorstellingen van derden waar WestlandTheater De Naald géén kaartverkoop voor doet, is de balie niet drie kwartier voor aanvang geopend.

Prijzen bioscoop

 2020       Online 
 (kortingsprijs)   
 Regulier 
 (balie / telefoon)   
 Ochtendfilm  € 6,25  € 7,00
 Middagfilm  € 7,00  € 7,75
 Avondfilm  € 8,25  € 9,00
 TOP film  € 7,25  € 7,75
 CJP korting
(ma / di / wo do)
 nvt  € 1,00
 Toeslag 3D film  € 1,50  € 1,50
 3D bril  € 1,00  € 1,00
 Specials  geldende prijs  geldende prijs