Contact

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN IVM RICHTLIJNEN RIVM CORONAVIRUS
Wegens de landelijke richtlijnen van het RIVM zijn onze deuren gesloten t/m 6 april. Onze balie is gesloten en tot nader bericht telefonisch niet bereikbaar. Ook ons kantoor is gesloten. De contactpersonen per afdeling zijn per e-mail te bereiken. Bekijk hier de e-mailadressen van uw contactpersoon. 

Algemene contactgegevens

WestlandTheater De Naald
Stokdijkkade 3
2671 GW Naaldwijk

Kaartverkoop
0174 - 636900
reserveringen@westlandtheater.nl

De balie is geopend van dinsdag t/m zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur (ook telefonisch). Tevens is de balie 45 minuten voor aanvang van elke film- en theatervoorstelling geopend. In vakanties gelden afwijkende openingstijden.

Afwijkende en ruimere openingstijden
In (school) vakanties gelden ruimere openingstijden en draaien er extra vaak films. Tijdens de vakanties en speciale evenementen is de balie soms moeilijk te bereiken in verband met drukte aan de balie. Wij vragen hiervoor uw begrip. Kantoor
0174 - 636909 (géén kaartverkoop)
info@westlandtheater.nl

Twitter: @TheaterDeNaald
Facebook: westlandtheater.de.naald
Instagram: westlandtheaterdenaald

Contactformulier

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.