Theater- en filmmenu's

WestlandTheater De Naald is gevestigd in het centrum van Naaldwijk, nabij diverse leuke eetgelegenheden die je middag of avond uit compleet maken. Denk aan het gezellige Wilhelminaplein waar o.a. Brasserie Mirell, restaurant BIJ5 en Fratelli gevestigd zijn. Of om de hoek Hudson en La Cubanita. Op slechts 5 minuten lopen tref je ook o.a. restaurant Chez Leon, de Pianobar en andere eetgelegenheden.

Sommige restaurants bieden tevens een speciaal film- of theaterarrangement aan. Lees hieronder meer over de mogelijkheden! 

Talentenmenu bij BIJ5 € 37,50 p/p (theaterkaartje + diner)

De Naald en BIJ5 bieden u samen een aangenaam voordeel: als u kaarten koopt voor een voorstelling in het Rabo Talenten Concours van De Naald kunt u voor aanvang van de voorstelling, tegen een voordelige prijs, genieten van een speciaal “talentenmenu” bij BIJ5. Een compleet avondje uit!

Voor € 37,50 p.p. krijgt u een toegangskaartje voor een voorstelling uit het Rabo Talenten Concours en profiteert u voorafgaand van een speciaal driegangenmenu bij BIJ5. U wordt tussen 17.30 en 18.00 uur verwacht bij BIJ5, om op tijd te zijn voor de voorstelling om 20.15 uur. Indien u later arriveert kan er niet gegarandeerd worden dat u op tijd bent voor de voorstelling.

Reserveren kan eenvoudig via www.westlandtheater.nl. U kunt als extra optie het Talentenmenu bijboeken bij uw kaarten!
 


TOP Lunch bij Fratelli € 12,50 p/p

I.s.m. Fratelli Naaldwijk bieden wij voorafgaand aan de TOP film een TOP lunch aan: voor €12,50 geniet u van een uitgebreid, Italiaans driegangenlunch.

Op vertoon van je filmkaartje of reserveringsbevestiging voor de tweewekelijkse TOP film, serveert Fratelli Naaldwijk een heerlijke lunch. Vooraf reserveren onder vermelding van TOP lunch is gewenst. Let u erop dat u optijd in De Naald bent, de film start stipt 14.00 uur. 

Klik
hier om contact op te nemen met Fratelli Naaldwijk. 

 

Hudson Theater menu € 21,50 p/p
* op vertoon van je theaterkaartjeKlik hier om contact op te nemen met Hudson Naaldwijk.