Betaalmiddelen

iDEAL
Op onze website kunt u online kaarten kopen met iDEAL. Met iDEAL kunt u uw kaarten direct betalen met het vertrouwde en veilige internetbankieren van uw eigen bank. Deze betaalmethode is door een aantal banken ontwikkeld om de betaling van onlineproducten voor u makkelijker en veiliger te maken. U kunt iDEAL namelijk direct gebruiken als u internetbankiert bij Rabobank, ING, ABN AMRO, bung, Knab, SNS Bank, ASN Bank, Regio Bank, TriodosBank en Van Lanschot.


U kunt op de website betalen met iDEAL, de Podium Cadeaukaart (PCK), de Nationale (digitale) Bioscoopbon en/of VVV-cadeaukaart ( VVV -cadeaukaart max. € 50,00 per transactie).

Wij accepteren aan de balie Pin, contant geld, de Podium Cadeaukaart (PoKaDoKa), Theaterbonnen, Nationale (digitale) Bioscoopbonnen, VVV (Iris)cheques, VVV-cadeaukaart (VVV-cadeaukaart max. € 50,00 per transactie).

Update geldigheid PCK en Bioscoopbon i.v.m. Coronacrisis: de geldigheidsduur van de Podium Cadeaukaart is verlengd met 4 maanden. De geldigheidsduur van de Nationale Bioscoopbon is verlengd met 3 maanden. 

Verzilveren
Helaas is het niet mogelijk om online te betalen met een papieren theater-, bioscoop-, tegoedbon of een VVV Irischeque. Indien u in het bezit bent van een van deze papieren bonnen dan kunt u deze op de dag van uw voorstelling verzilveren aan de balie van WestlandTheater De Naald.

Door de AVG wetgeving is het vanaf 25 mei 2018 niet langer toegestaan (digitale) tegoeden over te schrijven van de ene gast naar de andere gast zonder akkoordverklaring. Deze akkoordverklaring is aan de balie van De Naald in te vullen.

CJP pas
Op vertoon van de CJP pas krijg je € 1,00 korting bij losse kaartverkoop van film- en theatervoorstellingen. Deze korting geldt voor de film alleen van maandag tot en met donderdag met uitzondering van de kerstvakantie. Meer informatie vind je op www.cjp.nl.

Weet waar je koopt
WestlandTheater De Naald steunt de campagne 'Weet waar je koopt' van de VSCD om de verkoop van kaarten via niet-officiële verkooppunten tegen te gaan. Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor concerten, theatervoorstellingen, voetbalwedstrijden en andere evenementen via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Helaas komt het nog steeds voor dat er mensen voor veel geld gedupeerd zijn. Deze mensen zijn hun geld kwijt, hebben geen kaarten ontvangen en kunnen wij helaas niet helpen.

Als bezoeker betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Soms anderhalf tot drie keer meer dan de artiest of organisator van een evenement vraagt. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven tot het evenement. WestlandTheater De Naald werkt (met uitzondering van NTK Nationale Theater Kassa), niet samen met deze websites. Kaarten van De Naald kunnen dus alléén via onze balie of website worden gekocht.

Kijk dus uit voor deze malafide sites. Koop veilig. Klik hier voor meer informatie over de campagne 'Weet waar je koopt'.