Betaalmiddelen

WestlandTheater De Naald biedt verschillende betaalmogelijkheden aan: 

- iDEAL
- Podium Cadeaukaart (PCK) 
- Nationale (digitale) Bioscoopbon
- VVV-cadeaukaart (max. € 50,00 per transactie)
- Jouw digitale tegoed. 

Pinnen? Ja graag!

Wij accepteren aan de balie contant geld alsmede de Podium Cadeaukaart (PoKaDoKa), Theaterbonnen, Nationale (digitale) Bioscoopbonnen, VVV (Iris)cheques, VVV-cadeaukaart (VVV-cadeaukaart max. €50,00 per transactie). 

Verzilveren
Helaas is het niet mogelijk om online te betalen met een papieren theater-, bioscoop-, tegoedbon of een VVV Irischeque. Indien je in het bezit bent van een van deze papieren bonnen dan kan je deze op de dag van uw voorstelling verzilveren aan de balie van WestlandTheater De Naald.

Door de AVG wetgeving is het vanaf 25 mei 2018 niet langer toegestaan (digitale) tegoeden over te schrijven van de ene gast naar de andere gast zonder akkoordverklaring. Deze akkoordverklaring is aan de balie van De Naald in te vullen.

CJP-pas
Op vertoon van de CJP-pas krijg je € 1,00 korting bij losse ticketverkoop van film- en theatervoorstellingen. Deze korting geldt voor de film alleen van maandag tot en met donderdag met uitzondering van de kerstvakantie. Meer informatie vind je op www.cjp.nl.

Weet waar je koopt
WestlandTheater De Naald steunt de campagne 'Weet waar je koopt' van de VSCD om de verkoop van tickets via niet-officiële verkooppunten tegen te gaan. Dagelijks kopen duizenden mensen hun tickets voor concerten, theatervoorstellingen, voetbalwedstrijden en andere evenementen via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal tickets opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Helaas komt het nog steeds voor dat er mensen voor veel geld gedupeerd zijn. Deze mensen zijn hun geld kwijt, hebben geen tickets ontvangen en kunnen wij helaas niet helpen.

Als bezoeker betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangsticket dan de oorspronkelijke prijs. Soms anderhalf tot drie keer meer dan de artiest of organisator van een evenement vraagt. Ook blijkt dat niet alle tickets gegarandeerd toegang geven tot het evenement. WestlandTheater De Naald werkt (met uitzondering van het NTK), niet samen met deze websites. Tickets van De Naald kunnen dus alléén via onze balie of website worden gekocht.

Kijk dus uit voor deze malafide sites. Koop veilig. Klik hier voor meer informatie over de campagne 'Weet waar je koopt'.