Word ambassadeur van De Naald!

ma 29 jan '24

Wil jij blijven lachen bij cabaretiers zoals Jochem Myjer of Peter Pannekoek? Wil jij hiervoor niet te ver reizen? Wil jij dat jouw dochter of kleinzoon een podium in de buurt heeft om zijn/haar talent uit te blijven voeren? Wil je jezelf blijven verwonderen? Word ambassadeur van De Naald!

Natuurlijk zijn wij blij dat het voorbereidingskrediet is geaccepteerd, maar we zijn er nog niet. Om ervoor te zorgen dat het nieuwe theater er ook daadwerkelijk komt en De Naald zo kan blijven voortbestaan, hebben we jouw hulp nodig!

Wat het ambassadeurschap vooral inhoudt, is dat wij om de hulp van onze ambassadeurs vragen wanneer dit nodig is. Dit kan gaan om het verspreiden van de boodschap waarom er een nieuw theater nodig is en acties die onze ambassadeurs kunnen uitvoeren, waarbij de kern van de boodschap altijd is dat De Naald nooit mag verdwijnen uit Westland en het duidelijk maken van wat De Naald voor jou betekent. Door je aan te melden als ambassadeur houden wij jou daarnaast op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het nieuwbouwproject door middel van digitale mailingen, maar we nodigen je ook af en toe persoonlijk uit voor informatieavonden- of middagen. 

Aanmelden
Tegenover het ambassadeurschap staan leuke dingen, zoals kortingen op voorstellingen, voorrang op verkoop en andere leuke extra's. Wil jij ambassadeur worden? Meld je dan aan via het aanmeldformulier van de website van de ambassadeurs.