Rabo Talenten Concours 2020-2021

Geniet mee, oordeel mee en bepaal mee
Wie maakt gelijk al bij een eerste optreden grote indruk? Wie gaat er aan de haal met de publieksprijs van € 1.000,00? Wie speelt binnen afzienbare tijd de Koornneef Retailgroepzaal plat? Kortom, welke van de nieuwe talenten die wij ieder theaterseizoen in onze Rabo zaal presenteren zien we de komende jaren met uw vertrouwen terugkeren in De Naald?

Een podium en publiek zijn voor die ontwikkeling van groot belang. Investeren in nieuw talent, is investeren in de toekomst. Dankzij Rabobank Westland bieden wij u dit seizoen trots de negende en tevens laatste editie van het Rabo Talenten Concours.

De spelregels zijn als volgt:
Voor alle deelnemende voorstellingen betaalt u de vaste lage prijs van € 17,50 per kaartje, inclusief garderobe en consumptie. Direct na de voorstelling wordt u gevraagd uw waardering te geven op een beoordelingsformulier. Houd bij uw oordeel a.u.b. rekening dat het veelal nieuwkomers zijn die hun eerste stappen op het podium zetten.

Aan het einde van het seizoen wordt bekend gemaakt welke voorstelling door u als hoogst is gewaardeerd. Deze artiest ontvangt van Rabobank Westland een stimuleringsprijs van € 1.000,00. U neemt niet alleen deel aan die spannende zoektocht naar nieuw talent, u bepaalt mede welke artiesten zich in de toekomst verder kunnen ontwikkelen en doorgroeien naar de Koornneef Retailgroepzaal.

Deelnemende artiesten 2020/2021:

VR 11 & ZA 12 SEP Comedy & Guitars
WO 07 OKT Tobi Kooiman & Teun van den Elzen
ZA 10 OKT Thijs van de Meeberg
ZA 14 NOV Finalisten AKF
WO 18 NOV Daniëlle Schel
WO 16 DEC Jasper van der Veen
WO 03 FEB Joia (première!)
WO 10 FEB Rosa da Silva
WO 17 FEB Jeroens Clan
DO 18 FEB Remy Evers & Thjum Arts
VR 19 & ZA 20 FEB Marco Lopes
DO 04 MRT Rockacademie
VR 05 MRT Lonneke Dort
ZA 13 MRT Chris Verlaan
WO 17 MRT Victor Luis van Es
WO 07 APR Finalisten Leids Cabaret Festival Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.