Oude Kerk Klassiek 2020-2021

WestlandTheater De Naald realiseert in samenwerking met Stichting Vrienden van de Oude Kerk Naaldwijk en Westland Cultuurweb enkele klassieke concerten in de Oude Kerk op het Wilhelminaplein in Naaldwijk.

Deze toegankelijke klassieke concerten zijn zijn hét toefje slagroom op de taart op het gehele muziekaanbod in het Westland. Samen geboeid worden. Iedereen op het podium en iedereen in het publiek deelt dezelfde ervaring, maar ieder op zijn eigen, unieke manier. Dit seizoen verwelkomen we onder andere Musica, het Paaskoor Cavalleria Rusticana, het Zuid Hollands-Symfonie Orkest en het Viotta Symfonie Orkest. 
Seizoen 2020-2021

I.v.m. corona zijn er geen concerten in oktober en november. Er wordt bekeken of er begin 2021 wel nieuwe concerten gerealiseerd kunnen worden, die kleinschaliger zijn van opzet.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze aankomende Oude Kerk Klassiek concerten? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief (zie de button rechtsonderin op deze pagina) en vink Oude Kerk Klassiek aan nadat u de nieuwsbrief heeft geactiveerd. U bent vervolgens aangemeld voor de Oude Kerk Klassiek mailing. Indien u al op een andere nieuwsbrief geabonneerd bent, dan kunt u uw voorkeuren voor mailings wijzigen in uw account, onder communicatievoorkeuren. 

Klik hier voor mogelijkheden om op de hoogte gehouden te worden. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.