E25 Cultuur-Puur! Theater

Who killed Vladimir, maar zeg maar Vlad
wo 26 jun '24 13:30
wo 26 jun '24
13:30

Een spannende Russische thriller rond maffiabaas Vlad. Vlad viert zijn verjaardag en zijn hele familie komt bijeen. Wordt het een feest? Iedereen lijkt wat tegen hem te hebben en dan valt hij ineens dood neer. Wie heeft dit op zijn geweten? Gelukkig is het detective-duo Piotr en Boris snel aanwezig en buigen zij zich samen met het publiek over deze vraag.

 

Spelers:  Herman Broerenschool 
Docent: Els en Andre 

 

Rolstoelplekken
Wilt u een rolstoelplek en begeleidersplek reserveren? Stuur dan tijdig een mailtje met uw naam- en adresgegevens en juiste shownummer naar reserveringen@westlandtheater.nl. 
Let op: we hebben een beperkt aantal rolstoelplekken ter beschikking.  

Babies en kleine kinderen
Iedere bezoeker van de bioscoop of het theater moet in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs, dus ook voor baby's en kinderen van onder de 2 jaar zal een ticket gekocht moeten worden. Dit vanwege het aantal bezoekers dat er maximaal in ons theater aanwezig mag zijn. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen een baby, schootkind, peuter, kleuter of volwassene.

Tot slot willen wij mededelen dat bij overlast voor andere bezoekers het risico voor de ouders is en hen verzocht kan worden de zaal te verlaten.