TOP film - Laatste Ronde

di 25 jun '24
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Drugs- en/of alcoholmisbruik
  • Grof taalgebruik
di 25 jun '24

Als jeugdvrienden André, Bart en David, allen diep in de 50, gaan klussen in een oude opgekochte hoeve van vriend Joost in België, blijken ze niet langer onsterfelijk. 

Ze wisselen nog steeds moeiteloos loodzware ernst af met slap ouwehoeren, maar daarmee ontkomen ze niet aan het feit dat ze ouder worden. Loyaliteit, noodlot en humor zijn hun reddingsboei om de volgende fase in hun leven onder ogen te zien.

Laatste Ronde in ontsproten uit het brein van Bert Wagendorp, de (sport)journalist en schrijver die het bekendst werd met zijn roman Ventoux. Het is dan ook niet zo gek dat zijn nieuwste idee kan worden beschouwd als vervolg op de verfilming van deze roman. De mannen zijn tien jaar ouder geworden en Bart ziet er opeens niet meer uit als Kasper van Kooten, maar als Reinout Bussemaker. Het deert weinig als je Ventoux hebt gemist; dit vervolg biedt voldoende houvast om mee te kunnen gaan in de onderlinge verhoudingen.

TOP lunch bij Fratelli €15,00 p.p.
I.s.m. Fratelli Naaldwijk bieden wij voorafgaand aan de TOP film een TOP lunch aan: voor €15,00 geniet je van een heerlijke lunchplank met een drankje naar keuze. 

Op vertoon van je filmkaartje of reserveringsbevestiging voor de tweewekelijkse TOP film, serveert Fratelli Naaldwijk een heerlijke lunch. Vooraf reserveren onder vermelding van TOP lunch is gewenst. Wij adviseren je om, om 12:00 uur aanwezig te zijn bij Fratelli. De film in De Naald start stipt 14:00 uur.

TOP film - Laatste Ronde
Regie
Boris Paval Conen
Cast
Wim Opbrouck, Rosa Kreulen, Wilfried de Jong, Leopold Witte, Reinout Bussemaker
Speelduur
94 min
Jaar
2024
Land
Nederland
Taal
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Drugs- en/of alcoholmisbruik
  • Grof taalgebruik

Onderdeel van