RIEANY PLUS

Tickets For RIEANY PLUS
do 10 okt '24 20:15
do 10 okt '24
20:15

RIEANY PLUS bestaat uit drie bevlogen en eigenzinnige muzikanten die in dienst van het lied zingen en spelen tot kunst hebben gemaakt.

In de voorstelling “Tickets For RIEANY PLUS” hoor je liedjes van het album “Songs for Rieany Plus”, uitgebracht door Continental Record Services (release januari 2024 distributie Coast To Coast). 
Jan Hendriks en BJ Baartmans arrangeerden en produceerden 12 liedjes, geschreven door een bijzonder gezelschap songschrijvers die als opdracht meekregen om songs te schrijven vanuit het perspectief van de andere sekse, vanuit een ander gender. Dit leverde geweldig repertoire op, dat op het lijf geschreven bleek van zangeres Rieany. 

De schrijvers Boudewijn de Groot, Gé Reinders, Jack Poels, Jan van der Meij, JP den Tex, Wouter Planteijdt, Eric van Dijsseldonk, BJ Baartmans, Philip Kroonenberg, Jan Hendriks, Björn van der Doelen, Jan van Bijnen en Iain Matthews kwamen met americana, reggae en folky popsongs met intrigerende teksten in zowel het Engels als het Nederlands. Dit repertoire wordt in het theater aangevuld met passende nummers uit eerdere projecten rond Rieany Janssen. 

Bassist/zanger Richard Wallenburg zal bij Tickets For RIEANY PLUS als extra bandlid het podium mee op gaan. 

Deze voorstelling is onderdeel van de serie MuziekMix.