The Musical Connection

Musical You Will Be Found
vr 1 mrt '24 - za 2 mrt '24
vr 1 mrt '24
-
za 2 mrt '24

In een unieke samenwerking presenteren vier opleidingen met studenten in diverse stadia van hun opleiding tot professioneel artiest dit muzikale verhaal.

In een unieke samenwerking presenteren vier opleidingen met studenten in diverse stadia van hun opleiding tot professioneel artiest dit muzikale verhaal.

‘You Will Be Found’ is een verhaal over vier vrienden die worstelen met de zoektocht naar zichzelf. Hun vriendschap wordt op de proef gesteld, wanneer een van hen een onthullende mededeling doet. Vooroordelen, opvoeding en sociale conventies leveren conflicten op, maar geven ook een confronterende blik in hun eigen persoonlijkheid. De luchtige teksten en de geweldige muziek, die live wordt gespeeld door een 12-koppig orkest, maken dit serieuze onderwerp tot een vrolijke familievoorstelling.

Deze wervelende musical is dit voorjaar te zien in Finland, Duitsland én in De Naald. De musical wordt gespeeld in het Engels, maar wordt voorzien van live Nederlandstalige boventiteling

Babies en kleine kinderen
Iedere bezoeker van de bioscoop of het theater moet in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs, dus ook voor baby's en kinderen van onder de 2 jaar zal een ticket gekocht moeten worden. Dit vanwege het aantal bezoekers dat er maximaal in ons theater aanwezig mag zijn. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen een baby, schootkind, peuter, kleuter of volwassene.

Tot slot willen wij mededelen dat bij overlast voor andere bezoekers het risico voor de ouders is en hen verzocht kan worden de zaal te verlaten.

Bekijk onze thema's