CryptoWijs

Ontdek de revolutionaire wereld van crypto
wo 27 mrt '24 19:00
wo 27 mrt '24
19:00

Maak je klaar voor een reis naar de toekomst van financiën! Safe2Crypto uit Naaldwijk nodigt je uit voor CryptoWijs, een grensverleggend evenement dat voor het eerst in het Westland plaatsvindt. Of je nu nieuw bent in de wereld van crypto of een doorgewinterde enthousiasteling, CryptoWijs biedt een unieke kans om de digitale revolutie in de financiële wereld te begrijpen en te omarmen.

Wat is geld nu eigenlijk?
Ontdek de essentie van geld, zijn waarde en de rol van banken in het huidige financiële systeem. Dit evenement is ontworpen voor zowel beginners als ervaren crypto-enthousiastelingen. Safe2Crypto heeft drie bijzondere sprekers uitgenodigd die hun inzichten en vaardigheden delen om jouw crypto-kennis te vergroten!

Voor iedereen toegankelijk
Stimuleer je digitale geletterdheid en vergroot je financiële zelfstandigheid. CryptoWijs fungeert als een brug tussen traditionele financiën en de opwindende mogelijkheden van blockchain-technologie. Mis deze unieke kans niet om de toekomst van financiën te ontdekken en te profiteren van waardevolle kennis en netwerkmogelijkheden!

Uitgebreide informatie over het event vind je hier.

Bekijk onze thema's