Juf Braaksel en De Magische Ring

zo 3 mrt '24 15:30
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
zo 3 mrt '24
15:30

Wanneer de verschrikkelijke juf Brakel alle plezier op school verbiedt, bedenkt de klas een plan om van haar af te komen. Maar Lotte heeft ook nog een geheim, en alleen de magische ring van juf Evi kan helpen!

Op de gezellige school van Lotte en Thijs neemt het noodlot een onverwachte wending wanneer de gevreesde juf Brakel, gespeeld door Nicolette van Dam, het roer overneemt als directeur. Met haar strenge regels dreigt de school haar warme sfeer te verliezen: geen telefoons, geen verjaardagsfeestjes, en trakteren is ten strengste verboden! De leerlingen geven haar al gauw de bijnaam "juf Braaksel."

Te midden van deze chaos draagt Lotte ook nog eens een geheim met zich mee. Gelukkig hebben ze een geheim wapen: de magische ring van juf Evi, gespeeld door Djamila. Kunnen ze met behulp van deze betoverende ring ontsnappen aan de grip van juf Braaksel en Lotte's geheim onthullen? Ontdek de magie, het mysterie, en de missie om hun schoolplezier te redden in deze onvergetelijke avonturenkomedie!

Juf Braaksel en De Magische Ring
Regie
Aram van de Rest
Cast
Nicolette van Dam, Djamila, Lily Richardson, Kraantje Pappie, Juvat Westendorp, Carolina Dijkhuizen, Flint de Man, Anna Broekmaat, Svenn van der Kruit
Speelduur
96 min
Releasedatum
wo 20 dec '23
Jaar
2023
Land
Nederland
Taal
Nederlands
  • Niet schadelijk / alle leeftijden