TOP film - Rocco & Sjuul [Voorpremière]

di 3 okt 2023 19:30
  • Let op met kinderen tot 9 jaar
  • Angst
  • Grof taalgebruik
di 3 okt 2023
19:30

Een onhoudbare verliefdheid op latere leeftijd brengt onvermijdelijk consequenties met zich mee, want mag (en kan) je als je al een heel leven hebt geleid überhaupt nog voor jezelf kiezen?

Voor mantelzorgster en oma Sjuul kabbelt het leven totdat ze haar jeugdliefde weer ontmoet, de avontuurlijke flamboyante Rocco met wie ze vroeger heeft gedanst. Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in de familie en zet de verhoudingen op scherp. Toch gaan Rocco en Sjuul op zoek naar een manier om ruimte voor zichzelf in te nemen. Durven ze uiteindelijk te kiezen voor elkaar en daarmee voor zichzelf, of weegt het oordeel van de familie toch het zwaarst?

Ballroom dansen na afloop
Stap uit het rode pluche en gooi je heupen los! Op dinsdag 19 september kan er na afloop van de film gedanst worden in onze foyer. Zodra u de zaal uitloopt staan dansers Jeroen en Saskia van dansschool Maick van Leeuwen voor u klaar. Zij beginnen de dans en u bent elk moment vrij om aan te sluiten en mee te dansen. Schroom niet! Het dansen duurt tot maximaal 18:00 uur. 

De film op dinsdagavond 3 oktober is zonder dansen na afloop. 

TOP film - Rocco & Sjuul [Voorpremière]
Regie
Anna van der Heide
Cast
Beppie Melissen, Sabri Saad El-Hamus, Anniek Pheifer
Speelduur
92 min
Jaar
2023
Land
Nederland
Taal
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 9 jaar
  • Angst
  • Grof taalgebruik
Onderdeel van

TOP lunch bij Fratelli €12,50 p.p.

I.s.m. Fratelli Naaldwijk bieden wij voorafgaand aan de TOP film een TOP lunch aan: voor €12,50 geniet je van een heerlijke lunchplank met een drankje naar keuze. 

Op vertoon van je filmkaartje of reserveringsbevestiging voor de tweewekelijkse TOP film, serveert Fratelli Naaldwijk een heerlijke lunch. Vooraf reserveren onder vermelding van TOP lunch is gewenst. Wij adviseren je om, om 12:00 uur aanwezig te zijn bij Fratelli. De film in De Naald start stipt 14:00 uur.