Studio Domingos

Op zoek naar de verdwenen schat
za 3 jun 2023 15:00 en 19:00
za 3 jun 2023
15:00 en 19:00

Alle leerlingen van studio Domingos stralen 1x per jaar op een podium, Ze laten hun danskunsten zien aan familie en vrienden. Dit jaar gaan de leerlingen op zoek naar de verdwenen schat. Het is een verhaal vol spanning, gave dansen, fantasie en humor. De leerlingen laten zien waar ze goed in zijn en dat is dansen.

 

Informatie in verband met de kaartverkoop:
Zorg dat u alvast een keer bent ingelogd zodat u uw gegevens bij de hand heeft. Kijk of deze nog kloppen en pas eventueel al voordat de kaartverkoop start uw gegevens aan.

Bestel via de website uw e-tickets. Deze kunt u zelf op elk gewenst moment thuis printen. U hoeft niet langer meer in de rij bij de balie te staan, maar u kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole. U kunt uw e-tickets vinden onder ‘Mijn agenda’ bij uw account (Mijn Theater).

Rolstoelplekken
Wilt u een rolstoelplek en begeleidersplek reserveren? Stuur dan tijdig een mailtje met uw naam- en adresgegevens en juiste shownummer naar reserveringen@westlandtheater.nl. 
Let op: we hebben een beperkt aantal rolstoelplekken ter beschikking.  

Babies en kleine kinderen
Iedere bezoeker van de bioscoop of het theater moet in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs, dus ook voor baby's en kinderen van onder de 2 jaar zal een ticket gekocht moeten worden. Dit vanwege het aantal bezoekers dat er maximaal in ons theater aanwezig mag zijn. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen een baby, schootkind, peuter, kleuter of volwassene.

Tot slot willen wij mededelen dat bij overlast voor andere bezoekers het risico voor de ouders is en hen verzocht kan worden de zaal te verlaten.

De start van de kaartverkoop is donderdag 18 mei, 10 uur online en vanaf 12 uur aan de balie.