Lisa Ostermann

Makkelijk in de omgang
do 21 mrt '24 20:15
do 21 mrt '24
20:15

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig. 

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Lisa combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. “Een overrompelend talent,” noemde de Theaterkrant haar, naar aanleiding van haar eerste voorstelling. En nu is ze terug. Met ‘Makkelijk in de omgang’. De voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken. 

De pers over 'Met z’n allen'
‘Cabaretrevelatie’ (AD)  
‘Heerlijke grappen en de fijnste liedjes’ (De Telegraaf) 
‘Schudt oneliners en originele gedachtes uit haar mouw tot er niet één meer bij kan’ (De Theaterkrant) 

 

Deze voorstelling is verplaatst van de Rabo zaal naar de Foodmarkt Koornneef zaal. Gasten met kaarten zijn hierover geinformeerd. 

Voordelig happen bij BIJ5
Bij deze voorstelling krijg je op vertoon van het kaartje van de theatervoorstelling van die avond maar liefst 10% korting op je driegangenmenu. Reserveer hier en vermeld bij de reservering dat je een bezoek brengt aan deze voorstelling. Eet smakelijk!