Lucky Fonz III

Moederland [try-out]
wo 6 mrt '24 20:15
wo 6 mrt '24
20:15

Lucky Fonz III, één van Nederlands meest geliefde zangers en tekstdichters, bekend van hits als 'Ik heb een meisje', 'Linde met een E' en 'Kwantumwetenschapper', heeft de afgelopen jaren ook naam gemaakt als bijzonder theatermaker en cabaretier. Zowel publiek als pers was laaiend enthousiast over zijn vorige theatershows 'Buiten de lijnen' en 'Superlekker'.

Na het succes van zijn laatste album, 'Hemellichamen', dat door NRC werd uitgeroepen tot beste Nederlandse album van 2022, en na grote tournees langs zowel clubs als festivals, komt Lucky Fonz III in 2024 terug naar het theater met zijn nieuwe one-man-show: 'Moederland'. Een avond met alles waar Lucky bekend om staat: intieme diepgang, geweldige humor, ontroerende verhalen en zijn unieke muziek, met die prachtige teksten.

De Volkskrant schreef: "Lucky Fonz weet het publiek van begin tot eind in zijn greep te houden met een mix van muziek en verhalen (...) Telkens opnieuw verrast Lucky met verrassende observaties en originele humor.” ★★★★

Voordelig happen bij BIJ5
Bij deze voorstelling krijg je op vertoon van het kaartje van de theatervoorstelling van die avond maar liefst 10% korting op je driegangenmenu. Reserveer hier en vermeld bij de reservering dat je een bezoek brengt aan deze voorstelling. Eet smakelijk!