Universiteit van Nederland met MC Fuad Hassen

Wetenschap voor Iedereen
di 13 feb '24 20:15
di 13 feb '24
20:15

In 'Wetenschap voor iedereen' worden live theatercolleges gegeven door topwetenschappers. Geen ellenlange praatjes, maar goede interactieve verhalen waar je wat van opsteekt en om kan lachen. Zo blijkt iets onbenulligs soms ineens toch heel waardevol als je er met een wetenschappelijke blik naar kijkt. 

De colleges en experimenten gaan over thema’s als financieel gezond leven, het klimaat, AI/toekomst, liefde/seks, gezond leven, duurzaamheid, muziek, brein, cultureel erfgoed, crime, voedsel, ruimte(vaart), evolutie/dierenrijk, natuur-/scheikunde en geschiedenis.

Voor de Universiteit van Nederland hoef je geen diploma te hebben, iedereen is welkom. De Universiteit van Nederland, met maandelijks een bereik van 1,2 miljoen volgers, brengt met deze Live show de wetenschap dichter bij jou. En dat onder de bezielende leiding van presentator en comedian Fuad Hassen. Want wetenschap is leuk en voor iedereen.

Wetenschappers van de avond:
Aukje Nauta, Universiteit Leiden / thema: Psychologie
Sebastiaan de Vet, TU Delft / thema: Astronomie
Marthe Walvoort, Rijksuniversiteit Groningen / thema: Scheikunde

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Mens & Maatschappij.

Voordelig happen bij BIJ5
Bij deze voorstelling krijg je op vertoon van het kaartje van de theatervoorstelling van die avond maar liefst 10% korting op je driegangenmenu. Reserveer hier en vermeld bij de reservering dat je een bezoek brengt aan deze voorstelling. Eet smakelijk!