Her Majesty

San Francisco City Trip
do 14 dec '23 20:15
do 14 dec '23
20:15
  • do 14 dec '23
    20:15
    Foodmarkt Koornneef zaal

Na het succesvolle ‘Are You Ready For The Country’, waarin de countryrock centraal stond, reizen de mannen van Her Majesty in hun nieuwe programma naar het San Francisco van eind jaren zestig, begin jaren zeventig.

De stad werkte in die tijd als een magneet op muzikanten uit de hele wereld. Dat wordt dus een heerlijke avond met muziek, aangevuld met projecties, van onder meer Grateful Dead, Jefferson Airplane, Creedence Clearwater Revival, Steve Miller, David Crosby en andere artiesten die San Francisco in die periode aandeden. “Samenzang van bijna angstaanjagende perfectie. De grote kracht van Her Majesty is dat ze tekeergaan als een echt bandje.” (de Volkskrant)

De pers over Her Majesty:

“Samenzang van bijna angstaanjagende perfectie.” (de Volkskrant)

de Volkskrant over een eerdere tournee:
“Samenzang van bijna angstaanjagende perfectie. De grote kracht van Her Majesty is dat ze tekeergaan als een echt bandje.”

Dagblad van het Noorden:
“Muzikale klasse, spelplezier en geweldige zang. Alles messcherp. Bloedstollend mooi.”

De Stentor:
“Extreem goede band met superieure stem- en instrumentbeheersing. Verbluffend.”

 

Voordelig happen bij BIJ5
Bij deze voorstelling krijg je op vertoon van het kaartje van de theatervoorstelling van die avond maar liefst 10% korting op je driegangenmenu. Reserveer hier en vermeld bij de reservering dat je een bezoek brengt aan deze voorstelling. Eet smakelijk!