Jan Douwe Kroeske vs Nederpop All Stars

vr 8 dec '23 20:15
vr 8 dec '23
20:15
  • vr 8 dec '23
    20:15
    Foodmarkt Koornneef zaal

Zet Jan Douwe Kroeske op één toneel met de Nederpop All Stars en je hebt het gevecht van de eeuw. Tegenover elk prachtig lied uit de Lage Landen heeft Jan Douwe wel iets uit zijn enorme archief dat daar mijlenver bovenuit stijgt. Noemt de band Ramses Shaffy dan zet de grote muziekkenner daar moeiteloos Jacques Brel tegenover. Wie zal het winnen? Doe Maar of dEUS? Zelfs als Nederpop All Stars België van het Goede Doel inzet, heeft de wereldencyclopedie Gotye, K’s Choice, Adamo en Stromae als troefkaarten in handen.

Jan Douwe Kroeske vs Nederpop All Stars is een theaterduel van ongekende klasse. De meest beeldschone nummers vliegen je om de oren in een discussie waar de scherven van afvliegen. Want Nederpop All Stars laten zich niet kisten en Jan Douwe Kroeske heeft altijd gelijk. Om de discussie aan te scherpen zullen ze niet schromen om al die nummers (geheel of gedeeltelijk) ten gehore te brengen. En u, het publiek, is de jury. Wie gaat uiteindelijk met de eer strijken in dit Schitterende Grote Gevecht der Lage Landen?

Note d.d. 20 september 2023:

Tot onze spijt moeten we de tournee van de Nederpop All Stars met Jan Douwe Kroeske om productionele en agenda-technische redenen annuleren. Alle gasten met tickets worden hierover geinformeerd.