Mark Engelen

Alex Klaasen

No Ponies - Een éénmansrevue [try-out]
ma 2 okt 2023 20:15
ma 2 okt 2023
20:15
  • ma 2 okt 2023
    20:15
    Foodmarkt Koornneef zaal

Na het overweldigende succes van Showponies 1, 2 en Snowponies is Alex Klaasen weer alleen. Gewoon, omdat hij daar behoefte aan heeft. Even niet dat gehinnik om hem heen, even niet constant dat paradepaardje moeten uithangen. Nee, gewoon even tijd voor hemzelf. Momentje voor Alex. Even reflecteren weet je.

Juist in een tijd waarin we geacht worden precies te weten wat we vinden en haast gedwongen worden overal onze mening over klaar te hebben gaat Alex in retraite. Omdat het ook heel lekker kan zijn om het soms even niet te weten. Maar daar moet je je aan overgeven. In je eentje. Of misschien met een héél klein beetje publiek erbij…

No ponies – Een éénmansrevue is een voorstelling in de lijn van Showponies 1, 2 en Snowponies. Ook dit keer zal er weer een bonte stoet aan kleurrijke types de revue passeren. Er wordt uiteraard weer belachelijk veel gezongen, van opera tot akoestische zingende zaag en Alex zal in zijn eentje alle hoogtepunten uit het klassieke ballet repertoire vertolken. Zonder hulp. Mét echte balletmaillot.

Note d.d. 14-9-23:

Alex Klaasen zou met zijn voorstelling No Ponies - Een éénmansrevue op maandag 2 oktober a.s. in ons theater staan. Zou... want helaas moeten wij deze voorstelling om productionele redenen annuleren. 

Hoewel Alex deze voorstelling zonder een grote cast speelt, wordt het op technisch gebied een grootse voorstelling. De productie heeft minimaal 36 trekken nodig en een kaphoogte van 12,5 meter. En daar wringt de schoen. Het gaat niet passen... Ondanks dat de productie een kleinere decorset ontworpen heeft gaat het zelfs dan nog niet lukken de voorstelling in onze Jumbo Foodmarkt Koornneef zaal te krijgen.

Zoals je je kan voorstellen vinden we dit meer dan jammer en balen we hier ontzettend om. 

 

Gasten met tickets worden hierover persoonlijk geinformeerd.