Musical Express

Petticoat
za 10 jun 2023 - zo 11 jun 2023
za 10 jun 2023
-
zo 11 jun 2023

Musical Express presenteer Petticoat!

Petticoat is het humoristische verhaal van Patty, een meisje uit het Groningse Winschoten, dat droomt van een carrière in de showbizz. Ze trekt de stoute schoenen aan om haar droom na te jagen en vertrekt naar Amsterdam om zangeres te worden. In de grote stad maakt ze met vallen en opstaan kennis met de verschillende kanten van het leven: de schaduwkanten van de showbizz, de liefde en de bekende strijd tussen ouders en kinderen. Zal het Patty lukken om haar droom te verwezenlijken? Beleef mee hoe Patty beseft dat het niet uitmaakt hoe je je droom waarmaakt, zolang je maar je hart volgt.

 

Informatie in verband met de kaartverkoop:
Zorg dat u alvast een keer bent ingelogd zodat u uw gegevens bij de hand heeft. Kijk of deze nog kloppen en pas eventueel al voordat de kaartverkoop start uw gegevens aan.

Bestel via de website uw e-tickets. Deze kunt u zelf op elk gewenst moment thuis printen. U hoeft niet langer meer in de rij bij de balie te staan, maar u kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole. U kunt uw e-tickets vinden onder ‘Mijn agenda’ bij uw account (Mijn Theater).

Rolstoelplekken
Wilt u een rolstoelplek en begeleidersplek reserveren? Stuur dan tijdig een mailtje met uw naam- en adresgegevens en juiste shownummer naar reserveringen@westlandtheater.nl. 
Let op: we hebben een beperkt aantal rolstoelplekken ter beschikking.  

Babies en kleine kinderen
Iedere bezoeker van de bioscoop of het theater moet in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs, dus ook voor baby's en kinderen van onder de 2 jaar zal een ticket gekocht moeten worden. Dit vanwege het aantal bezoekers dat er maximaal in ons theater aanwezig mag zijn. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen een baby, schootkind, peuter, kleuter of volwassene.

Tot slot willen wij mededelen dat bij overlast voor andere bezoekers het risico voor de ouders is en hen verzocht kan worden de zaal te verlaten.

De kaartverkoop start woensdag 26 april om 10:00 uur online en 12:00 uur aan de balie.