Barrie Stevens & Luuk Haaze

Dood aan Zee - Death in Venice
za 20 apr '24 20:15
za 20 apr '24
20:15

Wanneer de oude acteur zijn intrek heeft genomen in een hotelkamer aan zee, heeft hij nog maar één doel in zijn leven: de as van zijn grote liefde uitstrooien op de plek waar hij hem vijfentwintig jaar geleden verloor, om vervolgens zijn leven te beëindigen. Gaat het de acteur lukken zijn doel te bereiken? Want in het hotel ontmoet hij de jonge medewerker Sabri, die zijn besluit een verrassende wending weet te geven. 

'Dood aan Zee' is een intiem, ontroerend en taboedoorbrekende voorstelling, waarin Barrie Stevens en Luuk Haaze een ode brengen aan de liefde, de dood en de zee. Het stuk is geïnspireerd op de roman 'Dood in Venetië' én het leven van Barrie Stevens met zijn partner en grote liefde Leen Jongewaard.

“'Dood aan Zee' is een sterk biografische voorstelling van de Nederlandse acteur-choreograaf Barrie Stevens..”; “Stevens heeft op een prachtige manier zijn ziel binnenstebuiten gekeerd in deze voorstelling en Terence van der Loo heeft vijf pluimen op zijn hoed verdient vanwege zijn stijlvolle en dappere spel.”. (Patrick vd Hanenberg) 

 

 

 

 

 

 

Deze voorstelling is onderdeel van de serie TheaterMix.