Dansstudio Dance Innovation

Lost in Music
za 24 jun 2023 - zo 25 jun 2023
za 24 jun 2023
-
zo 25 jun 2023

Een swingende show voor het hele gezin waarin de gouden oude én nieuwe hits voorbij komen!

Een swingende show voor het hele gezin waarin de gouden oude én nieuwe hits voorbij komen! We zullen worden meegesleept door muziek die mooie herinneringen doet opwekken en nieuwe zal maken.
We gaan namelijk terug in de tijd, onder de spetterende begeleiding van twee presentatoren, naar de dansvloer van opa en oma waar de lange haren zwierden, de wijde pijpen meedeinden en de gekleurde zonnebril glazen het discobal licht weerkaatsten.


Je pa en ma zullen dan even terugkeren naar de tijd van groot wild haar, neon kleding met draagbare discmans en walkmans! Lopend en half dansend over straat terwijl de megahits van Abba afspelen op hun favoriete cassetteband! Op naar de tijd van de stereo, spice-girl posters en plateauschoenen. De tijd van 
zakgeld uitgeven aan de nieuwste cd’s bij Free Record Shop! En uiteindelijk springen we naar de hits van nu.

 

Kom het beleven en geniet van deze interactieve show door de geschiedenis van muziek op 24 en 25 juni!

Informatie in verband met de kaartverkoop:
Zorg dat u alvast een keer bent ingelogd zodat u uw gegevens bij de hand heeft. Kijk of deze nog kloppen en pas eventueel al voordat de kaartverkoop start uw gegevens aan.

Bestel via de website uw e-tickets. Deze kunt u zelf op elk gewenst moment thuis printen. U hoeft niet langer meer in de rij bij de balie te staan, maar u kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole. U kunt uw e-tickets vinden onder ‘Mijn agenda’ bij uw account (Mijn Theater).

Rolstoelplekken
Wilt u een rolstoelplek en begeleidersplek reserveren? Stuur dan tijdig een mailtje met uw naam- en adresgegevens en juiste shownummer naar reserveringen@westlandtheater.nl. 
Let op: we hebben een beperkt aantal rolstoelplekken ter beschikking.  

Babies en kleine kinderen
Iedere bezoeker van de bioscoop of het theater moet in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs, dus ook voor baby's en kinderen van onder de 2 jaar zal een ticket gekocht moeten worden. Dit vanwege het aantal bezoekers dat er maximaal in ons theater aanwezig mag zijn. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen een baby, schootkind, peuter, kleuter of volwassene.

Tot slot willen wij mededelen dat bij overlast voor andere bezoekers het risico voor de ouders is en hen verzocht kan worden de zaal te verlaten.

De start van de kaartverkoop is donderdag 20 april, 10 uur online en vanaf 12 uur aan de balie.