Annelinde Tempelman

Juffrouw van Dale vertelt verhalen [3 t/m 8 jaar]

Babette van Veen
zo 8 okt 2023 14:00
zo 8 okt 2023
14:00

Juffrouw Van Dale is een echte voorleesjuf, ze woont in de bibliotheek en soms, heel soms komt ze tevoorschijn om zomaar een verhaaltje voor te lezen. Moet je wel eens niesen? Grote kans dat Juffrouw Van Dale dan in de buurt is, want ze is een beetje stoffig!

Als Juffrouw Van Dale haar neus laat zien, weet je dat er een mooi verhaal op komst is. Dit keer gaat ze voorlezen uit het boek ‘Beertje en de apenstreken’. Beertjes papa is dierenarts in een heel groot dierenpark waar alle dieren los mogen lopen. Dieren beleven ook wel eens avonturen, daar weet Beertje alles van want op zaterdag mag ze mee om papa te helpen in het dierenpark!

Kinderboekenfeest
In samenwerking met de Bibliotheek Westland zal in onze foyer tussen 13:00 uur en 16:00 uur, rondom de voorstelling van Babette van Veen, het Kinderboekenfeest plaatsvinden met bijdragen van Dans Creatie, The Read Shop Naaldwijk en Olsthoorn Makelaars in het thema van de Kinderboekenweek 'bij mij thuis'. Het wordt een heerlijke zondagmiddag met creatief knutselen, dansjes leren en natuurlijk veel boekenplezier in het thema van de Kinderboekenweek: Bij mij thuis.

Meet & Greet met schrijversduo Dieter en Ingrid Schubert
Prentenboekenschrijversduo Dieter en Ingrid Schubert komt tijdens het Kinderboekfeest langs voor een meet & greet. Al dertig jaar maken zij samen de inmiddels wereldberoemde prentenboeken met de prachtige aquareltekeningen, zoals Platvoetje, Woeste Willem en Beer en Egel. 

Onderdeel van het Kinderboekenfeest, Toegang van 13:00 uur tot 16:00 uur

        

Onderdeel van