Het Grote Sinterklaasfeest

Sinterklaas, Sergio & Ramos, Fien & Teun
zo 19 nov 2023 12:00 en 15:00
zo 19 nov 2023
12:00 en 15:00

Het populairste Sinterklaasfeest van de regio Zuid-Holland keert in 2023 weer terug. Dit keer naar Westland theater de Naald voor een gloednieuwe show.

Kom naar de show vol met dans, zang, humor, gezelligheid en ontmoet Sinterklaas, Sergio & Ramos en de vele anderen. Ga na afloop op de foto met Fien & Teun.

De nieuwe show in 2023 is een waar familie-avontuur voor jong en oud. Samen zingen en dansen op de bekende Sinterklaashits van de afgelopen jaren waarbij ook de eigen liedjes van Sergio & Ramos niet zullen ontbreken. Een spannend verhaal waarin Sinterklaas zelf natuurlijk ook zijn intrede op het toneel zal doen, maakt de show compleet en zorgt ervoor dat de kinderen op het puntje van hun stoel zitten.

Na afloop van de show vindt in de foyer een Meet & Greet plaats met de kinderhelden Fien & Teun. Sinterklaas, Sergio & Ramos zullen vrij rondlopen in de foyer en vele handen schudden of op de foto gaan. Bovendien ontvangen alle kinderen een cadeautje bij de uitgang van het theater.. Het Grote Sinterklaasfeest is een familieavontuur voor jong en het oud: mis deze show niet!

 

Babies en kleine kinderen
Iedere bezoeker van de bioscoop of het theater moet in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs, dus ook voor baby's en kinderen van onder de 2 jaar zal een ticket gekocht moeten worden. Dit vanwege het aantal bezoekers dat er maximaal in ons theater aanwezig mag zijn. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen een baby, schootkind, peuter, kleuter of volwassene.

Tot slot willen wij mededelen dat bij overlast voor andere bezoekers het risico voor de ouders is en hen verzocht kan worden de zaal te verlaten.